Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni?

Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés

Budapesti srác vagyok, szerintem kimondottan értelmes, mégsincsenek nagyon barátaim, ugyanis:

- Középsuli után megszakadtak az ottani barátságok

- Jártam bölcsészszakra, de az ottani társaság valahogy nem volt az igazi, közben felvettek egy munkahelyre, úgyhogy otthagytam

- Nem járok bulizni, mert bár nagyon szeretem a zenét, nekem semmit nem ad, hogy egy nagy tömeggel együtt hallgatom élőben, nagy hangfalakon. Inkább a nappali programokat preferálom

- Egyedül nem szeretek eljárni helyekre

- Túl sok időt töltöttem internetezéssel, ami rányomta a bélyegét a szociális hálómra

Amúgy szeretek alkotni, érdekel a média és a politika világa, de az elvontabb dolgok is. Szóval ha valaki, akár fiú, akár lány, szeretne velem lógni, cigizgetni vagy csak beszélgetni, írjon privátban. 26/F

jún. 27. 02:21
 1/2 anonim válasza:
Mit dolgozol?
jún. 27. 06:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Vágó vagyok, bár most pont nincs munkám.
jún. 27. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!