Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni? (25/n)

Valaki beszélgetni? (25/n)

Figyelt kérdés

jún. 14. 21:10
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
Nekem tetszenek az egyszavas tőmondatos válaszaid. Ahogy egy egy összetett mondat lényegét megfogod és minimalista stílusba vázolod válaszként, csak és kizárólag a valóban fontos részre reflektálva. A szókincsed is pazar, és rendkívül izgalmas a mondanivalód, illetve a logika és lelki beállítottság is, amik a válaszaidból áradnak. Szerintem rendkívül egyedi és izgalmas személyiség lehetsz, kedves kérdező! Nem is értem hogy köthettél ki egy ilyen oldalon, ahelyett hogy a való életben folyamatosan körberajonganák a szellemi nagyságodat, és keressék a társaságosat a minőségibbnél minőségibb emberek.
jún. 15. 10:38
 12/33 anonim válasza:
Írj nyugodtan 28F BP
jún. 15. 10:39
 13/33 anonim válasza:
#11: Szerintem a kérdezőnek már túl bonyolult lesz az, amit leírtál. :D Amúgy azok a nők a legveszélyesebbek, akik unatkoznak és kommunikációképtelenek is. Az egyszavas válaszaik mögött a "leszarom a másik embert, csak azt akarom, hogy engem szórakoztassanak" mentalitás bújik meg, ami ötvöződik azzal a hozzáállással, hogy "amúgy alapból is képtelen vagyok a tartalmas, értelmes beszélgetésre". És az az igazán szomorú, hogy ezek már nem tinik, akiknek még el lehet nézni, hogy 11-12 évesen ennyire futja tőlük, hanem elvileg felnőtt emberek.
jún. 15. 10:55
 14/33 anonim válasza:
Na igen, és az a legszebb ezekben a nőkben hogy aztán mint a taknyos zsebkendőt az utca közepén, úgy dobják el a másik EMBERT aki odáig szórakoztatta őket, abban a pillanatban miután már haszontalanná válik számukra. Mert épp már nem unatkoznak, online lett az aktuális crushuk és lehet őt lesni, vagy meghozták a pizzát, vagy valami egyéb rendkívüli fontosságú dolog az életükben, ami ezerszer többet ér mint egy random senki veréb/lúzer, ahogy ezek a nők gyakorlatilag kimondatlanul is tekintik a másik felet. Azaz az emberek legalább 99%át.
jún. 15. 11:01
 15/33 anonim válasza:
11-es nagyon durva volt... :D úristen! és a 13 és 14-es is.. :D
jún. 15. 11:05
 16/33 anonim válasza:
#14: Sajnos ez van. Kihasználják a másikat, persze csak azért, mert a másik hagyja, hogy kihasználják őt. Néha-néha odalöknek válaszként egy-egy szót, de a másik ember egyáltalán nem érdekli őket, még visszakérdezni is képtelenek. Vagy azért, mert ennyire semmibe veszik a másikat, vagy azért, mert agyhalottak, és nincsenek önálló gondolataik. Utána meg azzal jönnek, hogy unalmas a másik ember és unalmas a beszélgetés. :D Hát akkor hozzanak ők is témákat, kérdezzenek, beszéljenek, és máris izgalmasabb lesz minden. Az ilyenek tényleg csak udvari bolondot keresnek maguk mellé, aki ideig-óráig el tudja őket szórakoztatni, aztán meg ráunnak az illetőre, és lelépnek.
jún. 15. 11:17
 17/33 anonim válasza:
Hát a titok nyitja az lehet, hogy sok jelenkori nő úgy vélekedik az online térről hogy ott csak a selejtek és elmebetegek vannak úgyis. Tehát irónikus módon lehetsz te bármennyire jóképű vagy szórakoztató társaság, amelyik nő debil és ezt a fajta jelenkori nagyképű, lenéző világképet hordozza (mintha nem lenne elég ami élőben is kialakult nagyképűség és mindenki más lenézése), ott már az első pillanattól se lesz soha valódi esélyed online, mondjon bármit, hazudjon bármit, hitegessen bármivel. Ez a hozzáállás ami kulcsonfosságú. Mert alapvetően még a debil, idegesítő, de élő ismerősének/osztálytársának is több figyelmet fog szentelni és fontosabbnak tartja, mint egy "virtuális" valakit, holott lehet élete párja, vagy nála sokkal jobban kinéző, minőségibb ember, de egyszerűen mégis így fogja kezelni, eldobható szemétként. Mert ez a korlát és tévhit él a fejében, hogy online csak a szutykok vannak, akik nem is valódi emberek, csak ilyen random írogatós, használni való valamik. Az ilyen nőktől mentse meg az ég a normális felhasználókat.
jún. 15. 11:27
 18/33 anonim válasza:
De most őszintén, aki önként beáll egy ilyen picsa seggébe, potya punci reményében az legyen felkészülve arra, hogy ez mivel jár. :D
jún. 15. 11:30
 19/33 anonim válasza:
Én szívesen :)
jún. 15. 12:08
 20/33 anonim válasza:
15# Durva durva... De igaz!
jún. 15. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!