Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyi lehet a fiú-lány arány...

Mennyi lehet a fiú-lány arány gyakorin? Sokszor beszélgettek ellenkező neművel?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert olyan egyedül érzem magam itt lányként, olyan mintha csak férfiak lennének itt fent.
2024. máj. 19. 13:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem több a férfi, de nem túlzott mértékben. Csak jobban "hallatják a hangjukat".
2024. máj. 19. 23:15
 12/18 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem sok esetben pasik adják ki magukat nőknek. Egyébként nyilván igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy sokan alpári üzenetekkel bombázzák a nőket, viszont szerintem legalább ekkora baj az is, hogy a normális üzeneteket íróknak is rendszerint ugyanaz a jutalmuk, mint a bunkóknak.
2024. máj. 20. 19:49
 13/18 anonim válasza:
Ez mondjuk igaz. Rengeteg nő közölte szinte büszkén, hogy minden privátot válogatás nélkül tilt és töröl. Meg sok nő nagyon flegmán és undok módon viszonyul másokhoz. Szóval mondhatni zsák a foltját. Nehéz itt normális embert találni mindkét nemből.
2024. máj. 20. 21:25
 14/18 anonim válasza:
#13: Sajnos igazad van, utána meg picsognak, hogy "sehol egy normális ember". Én is mindig igyekeztem türelmes, udvarias, normális, érdeklődő lenni, de így is csak eltűnést, hárítást, hülyítést kaptam cserébe.
2024. máj. 20. 21:29
 15/18 anonim válasza:

Ismerős dolgok ezek 13-as. Nos, én ugyan nem minden esetben kaptam ezt, van az a ritka kb 10% aki nem tűnik el sőt még őszinte is. Ők legfeljebb időszakosan tünnek el pár napra, dehát ez ilyen, értékeljük a jelenkorban az apróbb örömöket is.

Viszont ami felettébb érdekes, jópár őszintének ható nőt is hallottam pontosan ugyanerről panaszkodni. Akiken tényleg az látszott hogy nem hazudnak és normálisak. Szóval mi lehetünk az a szűk metszet mostanra, akik nehezen találják meg egymást.

2024. máj. 20. 21:36
 16/18 anonim válasza:
#15: Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem adnak esélyt nekünk. Mert pl. én is beszélgettem itt régebben elég sok emberrel, néhányukról még el is tudtam hinni, hogy tényleg nők. Volt, aki panaszkodott, hogy magányos, hogy ő nem kell senkinek, vagy hogy mindenki csak ki akarja használni. Volt, akivel egyszerűen csak beszélgettünk, és úgy éreztem, hogy jól megértjük egymást. Aztán rendszerint ugyanaz lett a dolog vége, a nagy semmi. Pedig nem rohantam le senkit, hagytam időt egymás megismerésére, de így sem nagyon jött össze semmi. Vagy szó nélkül leléptek, vagy hárítottak, egy-kettő akadt, aki ígérgetett, miután átmentünk pl. Fb-ra, hogy ő is nagyon akar találkozni velem, de aztán ők is leléptek. Ez így egyrészt lelki sérülés, mert addigra elkezdesz kötődni a másikhoz, másrészt meg rabolják az idődet és az energiádat.
2024. máj. 20. 21:44
 17/18 anonim válasza:

"Ez így egyrészt lelki sérülés, mert addigra elkezdesz kötődni a másikhoz, másrészt meg rabolják az idődet és az energiádat."

Teljesen jogos és igaz amit mondasz. De alapvetően a többségük lelki sérült vagy erősen traumatizált, és valószínű azért is képtelenek kötődni. Szerintem sokszor abba fut bele ilyenkor az ember, hogy érzed akarnak de nem tudnak, így inkább elszabotálják ők maguk az egészet, mert arra van kontrolljuk. Van pár akivel voltam sőt vagyok ilyen se veled se nélküled "kapcsolatban", onnét ismerős ez az egész. Szerettem volna megfejteni és megérteni ezt az egészet, hát azt hiszem mostanra sikerült... :)

De persze rengeteg a felelőtlen és unatkozó, hercegnő komplexusos egoista hülye is. De ők azért szerintem másik liga és külön kategória. Ők pl nagyon is tisztában vannak azzal mit tesznek, csak nem érdekli őket, többek között a saját egójuk és feljogosítottság érzetük miatt is, hogy nekik bármit lehet.

2024. máj. 20. 23:44
 18/18 anonim válasza:
Nem, nem, vagyunk itt sokan nők! Nekem a legjobb barátnőm innen van. 2012-ben ismertük itt meg egymást.
2024. máj. 29. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!