Lányok, miért írtok valakinek ismerkedési céllal, ha néhány nap levelezés után úgyis felszívódtok? 23/F
A kérdésed rossz.
Csak a példa kedvéért (nem írtam ki eddig ismerkedös kérdést és nem is szándékozom)
Kiírok egy kérdést, hogy ismerkednék, amire kapok választ. (az egyszerüség kedvéért, csak te válaszolsz)
Elkezdünk ismerkedni, kérdezünk egymástól sok mindent, ami nem kifejezetten privát, arra válaszolok (pl a szexuális szokásaimra vagy hasonló intim témákra nem, illetve nem adom meg a privát adataimat sem).
Ha közben magadról nem írsz semmit, vagy amit írsz, az nekem nem érdekes (például téged csak a foci érdekel, amivel engem kik lehet a világból zavarni), akkor nem folytatom, mert minek raboljuk egymás idejét.
Ugyanis ha kiírom, hogy ismerkedni szeretnék, az nem azt jelenti, hogy aki éppen jelentkezik, azzal kötelezö tényleg közeli kapcsolatot létrehozni, a kérdés csak annyit jelent, hogy legyen lehetösége olyan embereknek is beszélgeni, akikkel egyébként soha nem találkozol.
Olyan meg nincs, hogy az illetö törli a profilját, az esetek nagy részében a moderátorok törlik szabálysértések miatt (pl mert kiderül, hogy nönek tüntei fel magát, közben férfi, adathalász vagy egyéb probléma van vele).
Azért mert azt hiszik az élet csak róluk szól. Önzőek, bunkók, pofátlanok. Nem szabad ezeknek lemenni papucsba. el kell őket küldeni a fenébe ha ilyenek. a kérdésed jogos és helyt álló.
Én meguntam ezekkel foglalkozni, ezzel csak az érik el hogy kiharcolják az emberből a teljes ellenszenvet. Semmi értelme.
Hosszas üzenetváltások voltak, kulturált hangnemben. De úgy látszik, hogy itt még ez sem elég, ami elég szomorú.
3 teljesen egyet ertek.
Egy sracnak se szabadna lemennie az ilyeneknek kutyaba, barmennyire is kelljen nekik egy nö,mert sok csaj ezert hiszi el ennyire magarol.
De sokaknak nincs tartasa sajnos, tisztelet a kivetelnek.
Meg annak a lanynak amelyik tud egy random csavoval normalisan kommunikalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!