Hogyan írjak a nőnek aki letiltott?
Azóta kétszer is találkoztam vele. Nála aludtam. Mai napra újabb találkozó volt megbeszélve. Erre tegnap ismét letiltott minden ok nélkül. Azt írta nem fog ráérni most a napokban. De amikor ráér jelentkezni fog.
Ha nem is ér rá akkor sem ez a módja, hogy letilt.
Rájöttem, hogy bipoláris zavarban szenved a nő. Hangulat ingadozása van, ezért néha naponta változtatja meg akar-e velem találkozni vagy sem. Van amikor felpörög nagyon hiányzok neki találkozni akar, máskor nincs rám szüksége és minden szemétnek elmond. Azóta újra szexeltem vele és ott aludtam nála. Utána 1 hónap szünet volt és most hétvégén újra vele töltöttem a hétvégét. Azt már mondanom sem kell, hogy azóta megint megírta végleg vége, keressek mást.
Sajnos ez gyógyíthatatlan betegség a mániákus depresszió / bipoláris zavar. Ha nem szed rá gyógyszert senki nem fog megmaradni mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!