Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van olyan 45 év feletti...

Van olyan 45 év feletti független vagy elvált hölgy akit meghívhatnék egy vacsorára kötelezettség nélkül?61 feletti férfi.

Figyelt kérdés

ápr. 14. 12:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én 45 év felett vagyok, független és szívesen vennék egy vacsora meghívást.
ápr. 18. 00:54
 12/13 A kérdező kommentje:
9-es kommentelő,köszönöm a megértő hozzászólásodat.Látom azért vannak itt még értelmes emberek is akik nem azon fáradoznak hogy másokat kritizáljanak és irritáljanak az értelmetlen szánalmasságukkal.Semmi rosszat nem írtam csak egyszerűen elege van az embernek abból hogy már az is rossz ha jót akarsz.Felteszek egy kultúrált kérdést és már rögtön az emberbe rugnak.Vannak tényleg oly sokan akiknek még egy pohár vizet sem érdemes adni.Sokan egyszerűen azért tanyáznak itt hogy az értelem közelében a levegőt rontsák.Ahogy mondod még én szálljak magamba.A 10-es negatívra jelőli a kérdésem meg a válaszaim.Miután nem ismeri az inteligencia kérdését nem csodálkozom.Miután negatív a válaszom a szánalmaságokkal szemben azon is csodálkozom hogy egyáltalán reagálok mások idegesítő hülyeségeire.A lényeg hogy ne legyünk kedvessek mert másoknak ill.sokaknak árt.
ápr. 18. 20:55
 13/13 A kérdező kommentje:
11-es kedves tőled hogy elfogadnád a vacsorát de vigyázz mert még a többiek akik abból lelik boldogságukat hogy irritáljanak még téged is számon kérnek hogy hogyan gondolod egyáltalán.
ápr. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!