Lányok! miért ghostoljátok a másikat egyik pillanatról a másikra? tök jól elbeszélgettek a másik féllel aztán köddé váltok, ez mire jó?
Mert ha megírja hogy mi a gond, akkor q anyázol. Nem hiányzik neki a stressz, az átkozódás.
Jaa, bocsi, te nem csinálnál ilyet, a ritka kivétel vagy biztosan.
8
Igen.. huzom a szam en is ilyenkor hogy miert nem kozolte emberi modon, de ugyanugy az lenne a kimenetel nem? Marmint az affele embereknel. Honnan tudja a csajszi, hogy milyen emberrel randizik peldaul?
Ez a "nem passzoltok" féle eltünés ráadásul sokszor csak annyiból áll, hogy egy szerencsétlenül megválasztott szó, vagy még annyi se, sokszor csak belelát, hisz dolgokat. És azt éli meg akkora sérelmenek vagy "nincs meg a kémia úristen" jelenségnek, hogy onnét nemhogy felejtős leszel, de konkrétan már darab szarként tekint rád. Ember, egyenlő partner meg ezeknél sose voltál, csupán eszköze lennél az egójának és élvezeteinek akkor is, ha összejönnétek. Így meg eltünik szó nélkül, vissza se ír többet. Rengeteg lett az ilyen selejtes, egomán és beképzelt hülye.
Illetve a bőség zavara a másik, ha van 10 másik a helyedre, illetve már közben is volt hogy beszéltetek.
16-os megkérdezhetem hogy esetleg ezek az esetek nem itt az oldalon történtek meg? Mert itt még ha a szokásosnál is rosszabb lenne az arány ilyen téren, úgy tapasztaltam.
Amúgy fel a fejjel, próbáld ilyenkor mindig tudatosítani hogy a hiba nem benned van, és nem téged minősít ez az egész ami történt. Én csak a belevitt időt és energiát szoktam mostanra sajnálni, de próbálom okosan kezelni már. Nem vinni bele többet amennyit nem sajnálok elbukni. Pontosan ilyen rossz szerencsejátékká silányult sajnos ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!