Mit akart tőlem a vonaton az a férfi?
mar a vonaton ultem, o felszállt es a mellettem párhuzamban levo ulesre ult. Egyszer csak azt veszem eszre a szemem sarkabol hogy felem fordulva bamul. Es ezt nagyon sokszor, hosszu masodpercekig. Aztan idezem a parbeszedet:
ferfi: -hol szallsz?
en:-kovetkezo allomasnal, miert?
ferfi: csak kerdem, egyebkent en is ott szallok
csendszunet
ferfi: nem felsz este egyedul utazni?
en:nem, miert kene felnem
ferfi: hat a ciganyok pl bármikor megtamadhatnak
en: nem felek toluk
aztan elkezdett kerdezgetni az iskolamrol(ezekben nem mondtam neki igazat) meg hogy hanyadikos vagyok, ilyenek
kerdezte hol lakom, es hogy mik a terveim a jovoben(ezekre is egyszavas valaszokat adtam)
csendszunet
mar kovetkezett a megallo, felalltam, aztan jott utanam es meg ott elkezdett meselni a munkahelyerol meg hogy o havi 900kt kap. En meg csakj igy bologattam ra. Aztan megallt a vonat, az aluljaroban kisert kozben ragyujtottam egy cigire kerdezi cigizek e mondom igen mar egy ideje. Aztan elkoszont es mondta vigyazzak magamra
en 17 vagyok, o 30 korul lehetett
Szimpla ismerkedés nem kell az ördögöt a falra festeni egyből,a mai világ baja hogy mindenben háttért keresnek.
Érdeklődő volt és ennyi.
Bármi lehet.
Nyilván ismerkedni akar. De remélem, normális és nem valami perverz. Sajnos tömegközlekedésen nagyon sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!