Nem akarsz élni vagy meg akarsz halni?
Sokat gondolkodtam melyik állítás igaz rám, igazából mindegy is, mert csak el akarom erről terelni a gondolataim, de ha egyik, másik csoportba tartozol és beszélgetésre van szükséged, írj rám.
Férfi vagyok,
Azért inkább ne már.
Én is hasonló lelki- és tudatállapotban vagyok, mint a 9-es válaszoló. (Sok emberi kapcsolatom különböző bizonytalansági fokozatban van/vesztegel.)
Hűtlen barátok. Ez már majdnem biztos. Többen meghaltak nemrégen a rokonságban és az ismeretségi körben is szép számmal akadnak gyászolók. A halálesetek tudata is nyomasztó.
Túlságosan elhagyatottnak és magányosnak érzem magam a párkapcsolatomban is. Az utolsó szalmaszálba kapaszkodva imádkozom, hogy ne roppantson össze a keresztem súlya. (Harmadik komolyabb próbatételi szakaszban vagyunk.)
Ami reményt ad: valahol egy végtelen hosszúnak tűnő alagút vége felé járok. Rengeteg kitartó munkával jutok előre egy újabb és remélhetőleg jóval szabadabb cél felé az eddigieknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!