Lányok, hölgyek! Kinek lenne kedve ismerkedni egy negyvenes pasival?
Figyelt kérdés
44F vagyok Budapestről, szívesen leveleznék, ismerkednék lakóhelytől, kortól, beállítottságtól függetlenül, kötöttségektől mentesen.febr. 22. 19:33
11/21 anonim válasza:
Engem taszít az, hogy 40+ és "lányokat" keres. O.o"
febr. 22. 20:28
12/21 anonim válasza:
Szerintem meg az is taszító hogy buta boomerek azt hiszik kellenek bárkinek is
febr. 22. 20:29
13/21 A kérdező kommentje:
6: írt a 8-as, buktad a millát.
8: döntsük el pénzfeldobással, hogy kié lesz! Ha fej enyém, ha írás megfelezzük! ;)
(Remélem mindenkinek megvan az idézet forrása!)
febr. 22. 20:38
14/21 anonim válasza:
13: Sajnos nincs mit megfelezni. A felajánló egy szerencsétlen lúzer. Felajánlottam a nyereményt a részére hogy jobbá válhasson. De ha Bp járok, a vendégem vagy egy sörre. Ha megjön az önbizalmad, akár bekapcsolódhatnánk egy szimpatikus kisebb női társasághoz. ;) Benne vagy?
febr. 22. 20:44
15/21 A kérdező kommentje:
14: deal ;)
febr. 22. 20:52
16/21 anonim válasza:
Írok privátban.
febr. 22. 20:55
17/21 anonim válasza:
6: Ha rendbehoztad magad, már két misivel tartozol. Egyet megtartok, amit a randipartnerekre fordítanék. A másikat felajánlom a kerdezőnek, hogy tegyen vele legjobb belátása szerint.
febr. 22. 20:57
18/21 anonim válasza:
Szerintem te nem tudod ki kicsoda
Itt írta más is hogy privatkozgatsz össze vissza
Értem hogy egy nőnek sem kellesz de attól még nem kéne itt zaklatni az embereket
febr. 23. 01:22
19/21 anonim válasza:
3
Nálad fizetni kell?
febr. 24. 06:04
20/21 anonim válasza:
19: Mindenkinél fizetni kell. Valakinél pénzzel, valakinek idővel, valakire oda kell figyelni stb…
febr. 24. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!