Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtalálni?

Hogyan tudnám megtalálni?

Figyelt kérdés

Ma egy Yettel üzletben kellett ügyet intéznem, és nagyon szimpatikus volt az ügyintéző lány, szívesen megismerném privátban, viszont csak a keresztnevét tudom.

Hogy lehetne megkeresni, ha abba az üzletbe nem tudok könnyen visszamenni?

Azt hittem, hogy majd a papíron fog szerepelni a neve, de csak az aláírása van, abból meg nem tudom a vezetéknevét.

Valaki, valami használható tipp?

2024. jan. 14. 14:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 olvasd el újra a kérdést, aztán amit írtál, és gondold át hol a hiba a dologban!
2024. jan. 14. 15:46
 12/19 anonim válasza:

Hogy lehetne megkeresni, ha abba az üzletbe nem tudok könnyen visszamenni?

Miért nem tudsz könnyen visszamenni? 350 kilóméterre van tőled? Ha ez így van, hogy szeretnél vele ismerkedni? Feltételezem legalább olyan messze van tőled, mint az üzlet.

Ez is csak egy kamu kérdés.

2024. jan. 14. 16:06
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 Nem kamu a kérdés, de az neked most legyen mindegy, hogy én miért nem tudok visszamenni.
2024. jan. 14. 16:08
 14/19 anonim válasza:

[link]

Bocsi, ide könnyebb volt kimásolni. :)

2024. jan. 14. 17:27
 15/19 anonim válasza:

Menj vissza, vegyel uj telefont es amikor azt mondja hogy valassz szamot, mondd azt hogy a tiedet valasztom

😆

2024. jan. 16. 12:01
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 :D Ez annyira tinis, hogy csak jót nevetni tudtam rajta! :P

Bocs. :)

De azért kreatív, jópofa, az tény! ;)

2024. jan. 17. 16:59
 17/19 zol56 válasza:

Ne már. Ha tetszik tényleg, legyél férfi. Fogd magad, menj vissza, húzz egy sorszámot, vagy négyet, hogy biztos Ő is hívjon és hívd el randizni ahelyett hogy vadidegenektől a szobádban űlve próbálod kinyomozni, hogy ki is ő.

És ha valaki megadja az elérhetőségét? Ráirsz hogy menjen ki hozzád mert tetszik? De neked nehéz a bejutás. Ember, állj a sarkadra.

Ja és írd meg mi lett.

2024. jan. 25. 13:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Előző hétvégén végre vissza tudtam menni, de pont nem dolgozott. :(
2024. jan. 25. 17:06
 19/19 zol56 válasza:
Akkor menj vissza még egészen addig amíg ott nincs. Csak akkor vonulj vissza ha nemet mond. Amig ez nem történik meg van esélyed ezt ne feledd.
2024. jan. 26. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!