Miért minden pasi a szőke haj kék szemre megy?
nem akartam álltalánosítani, de eddi akárhány sráccal beszéltem azt mondták "jaj ennek barna a haja, nem tetszik, ha szőke lenne járnék vele, de így nem" vagy a szőke haj kék szem kombó... megértem fiatalít, de én barna hajú, sötét barna szemű vagyok... és undorodom a szőke kék szemű kombótól a pasiknál is, mégis csak olyan pasim volt... de aztán mindegyjik megcsalt egy kék szemű szőke hajúval... vagy az is van, hogy keres engem, érdeklem őt stbstb minden jót mondd nekem, elhiszem, hogy kedvel és aztán mondja, hogy "dehogy tetszel, nem vagy szőke, mit gondoltál, barnával nem jövök össze".
Én ahogy ÉN gondolom szerintem a barna haj brutál sexy főleg egy vörös rúzzsal nagyon megy és szerintem még erőt is sugároz hogyha szépen belövik a nők a hajukat.
Fekete hajú, barna szeműekre "megyek"
F41
Nálam haj(a legelső a legszebb):szőke,barna,fekete,vörös.
Szemnél:zöld,barna,kék
Tudom a választ, de esélyes hogy egy incel (fiú) tette fel a kérdést, aki magát nőnek adja ki
Szóval nem írom le, mert őt se érdekli. Látom komám, széles hálót vetettél ki! (Mivel barna hajú nők vannak legtöbben)
Nekem mindig is barna és fekete hajú barátnőim voltak. Jelenleg is fekete van. A fekete a legjoooobb.😏 Igazából szőke csak egy volt de az kiderült ripanc is volt. Nincs bajom a szőkékkel de ha megakarnak fogni akkor többet kell tenniük.
26/f
Nem tudom, én mindig azt hallottam, hogy a barna haj, barna szem "átlagos", ettől függetlenül legtöbb pasinak ez jön be talán épp emiatt, mert azt keresik...
Azért erős az undor szót használni a szőke kék szeműekre...amúgy szerintem csak magyar honban van ez a barna mánia, mert legtöbb ember úgy néz ki..nekem egy vörös haj sokkal eredetibb, vagy egy kék szem sötét haj, olyan is akad. Meg mégis sok nő inkább akar szőke lenni, nem véletlenül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!