Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Anotalkon vissza lehet keresni...

Anotalkon vissza lehet keresni a beszélgetéseket?

Figyelt kérdés
Bármikor, amikor próbálom, ugye véletlenszerűen bedob egy beszélgetőpartnert, de néhány perc múlva kiírja, hogy a beszélgetés végetért és kész. Valahogy meg lehet oldani, hogy vissza lehessen keresni a beszélgetéseket és mondjuk folytatni lehessen ott ahol abbahagytuk?

2023. nov. 5. 22:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sajnos nem. Mindig kerj elerhetoseget, ha szimpi az illeto.
2023. nov. 5. 22:40
 2/11 anonim válasza:
Nekem sosem dobott be senkit,hiába vártam.
2023. nov. 5. 22:40
 3/11 A kérdező kommentje:
És mindig csak ilyen rövid ideig tart egy beszélgetés? Mert ennyi idő alatt nehéz eldönteni, hogy megéri e megismerni.
2023. nov. 5. 22:42
 4/11 anonim válasza:

Én már jártam úgy, hogy éjfél körül felmentem egy fél órára, és bedobott egy lányt, akivel reggel 6-ig beszélgettünk. Már nem emlékszek hogy cseréltünk-e elérhetőséget vagy nem, ez évekkel ezelőtt volt. De sokszor volt már többórás beszélgetésem.

Olyan viszont még sohasem fordult elő, hogy valakivel utána is jóban lettünk volna. A legtovább kb egy hónapig beszélgettem egy lánnyal anotalkon kívül, de aztán vele is megszakadt a kapcsolat. A siker titka a nagy számokban rejlik, én fiatalabb koromban nyáron órákat lógtam rajta kora estétől hajnalig, és sokat dumáltunk a legkülönfélébb témákról. Még mindig fel-felnézek, de csak kb heti 2-3 beszélgetésre, nem is találtam senki normálisat már rég :D

"Nekem sosem dobott be senkit,hiába vártam"

Maximum 10-15mp-et várj, aztán frissíts rá az oldalra és indíts új keresést. Úgy be fog dobni valakit. Pro tipp: Ha csak ellenkező neműt keresel, több különböző ablakban is megnyithatod és külön-külön kereshetsz partnert, így gyakorlatilag megtöbbszörözöd az esélyét hogy bedobjon valakit. Ha az egyik ablakban van találat, akkor a többiben leállíthatod a keresést, vagy akár beszélgethetsz egyszerre 2-3 emberrel is ha nem keveredsz bele.

Nyilván ez csak akkor működik ha ellenkező nemű partnert keresel, különben rendszeresen saját magadat fogod megkapni :)

2023. nov. 5. 22:57
 5/11 anonim válasza:
4,oksa.
2023. nov. 5. 23:20
 6/11 anonim válasza:
fuj anotalk
2023. nov. 6. 01:10
 7/11 anonim válasza:

Elárulok egy titkot.

Oda mindenki trollkodni jár fel, ne ábrándozz, ébredj fel.

2023. nov. 6. 07:18
 8/11 anonim válasza:
Egy kis felvilágosítás a beszélgetés akkor ér véget ha valaki kilép, szóval sanszos hogy te nem voltál szimpi. De nem ez a lényege az anotalknak hogy ott adott pillanatban beléptek beszélhetsz ismeretlenekkel ennyi. Menj chat.hu -ra inkább ha ez a probléma
2023. nov. 6. 09:48
 9/11 anonim válasza:
Írjatok
2023. nov. 6. 10:07
 10/11 anonim válasza:
7. Szerencsére ez nem feltétlen igaz mindig.
2023. nov. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!