Itt vannak 25 év alatti fiúk?
Akárhányszor írt nekem bárki, mindig 35 év felett voltak. Használják ezt az oldalt fiatalok is, vagy csak az idősebb korosztály szokott itt fent lenni?
23/L
Igen használom, de én is úgy tapasztalom, hogy több a 30+.
21/f
De miért akarsz ilyen szigorúan 25 év alattit? Ne érts félre, a te előjogod, csak nem értem, tényleg. A 25-30 réteg is gyakran még éretlen, tapasztalatlan, sőt manapság időnként még 30 felett is, sajnos...
Inkább olyat kereshetnél például aki a korához képest nagyon fiatalos - hogy is mondják, best of both worlds? (Én is ebbe a kategóriába tartozom, bár nem önreklám volt a cél, csupán ez a véleményen, kíváncsi lennék mi áll amögött hogy ilyen élesen megszabod a korhatárt.
Nagyon defenzív lettél hirtelen. Pedig szimplán a gondolatmenetedre lettem volna kíváncsi, a te perspektívádra.
Én nem vettem észre lenézést, de lehet te valamiért így éled meg vagy ezt láttad. (kifejthetnéd...)
Az hogy 'nem nagy buli' azért elég nagy általánosítás, remélem ezt te is felismered. Nyilván minden ember teljesen más, nem az életkor lesz a meghatározó. És pontosan ezen okból, én személy szerint (igen most csak magamról beszélek itt) egyáltalán nem kor alapján válogatok. Randiztam 20 évessel, és 50 évessel is (és minden a kettő között), fiatalos harmincasként.
Ezt is kifejthetnéd kicsit... Miért nem nagy buli? Kinézetre nem felelt meg? Unalmas? Más érdekli mint téged? Nem elég energikus? Más életstádium miatt konfliktus? Munka/egyéb miatt kevés szabadidő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!