Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Itt vannak 25 év alatti fiúk?

Itt vannak 25 év alatti fiúk?

Figyelt kérdés

Akárhányszor írt nekem bárki, mindig 35 év felett voltak. Használják ezt az oldalt fiatalok is, vagy csak az idősebb korosztály szokott itt fent lenni?

23/L

2023. nov. 5. 18:21
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Igen használom, de én is úgy tapasztalom, hogy több a 30+.

21/f

2023. nov. 5. 18:33
 2/26 anonim válasza:

De miért akarsz ilyen szigorúan 25 év alattit? Ne érts félre, a te előjogod, csak nem értem, tényleg. A 25-30 réteg is gyakran még éretlen, tapasztalatlan, sőt manapság időnként még 30 felett is, sajnos...

Inkább olyat kereshetnél például aki a korához képest nagyon fiatalos - hogy is mondják, best of both worlds? (Én is ebbe a kategóriába tartozom, bár nem önreklám volt a cél, csupán ez a véleményen, kíváncsi lennék mi áll amögött hogy ilyen élesen megszabod a korhatárt.

2023. nov. 5. 18:34
 3/26 anonim válasza:
Egy 30+ éves jellemzően már öregesen nézz ki egy 23 éves lány számára
2023. nov. 5. 18:39
 4/26 anonim válasza:
Az átlag igen - ez amúgy nem minden lányt zavar, változó - ezért írtam viszont hogy fiatalos (kisebbség).
2023. nov. 5. 18:43
 5/26 A kérdező kommentje:
Igazad van 3-as. 2-nek: en nem szeretem a joval idosebb korosztalyt, sokan lenezik a fiatalabbakat, mint engem. Szamomra meg nem vonzoak akik 5+ evvel idosebbek, ezt ertsetek meg kerlek. Tudom, hogy az idosebbek szeretik, ha minel fiatalabb baratnojuk van, vagy kavarhatnak veluk, de egy 15 evvel idosebbel nem nagy buli, elhihetitek. Ha meg nem ertesz ezzel egyet akkor te mert nem a 40-50es korosztalynal probalkozol? Ugyanannyi a korkulonbseg.
2023. nov. 5. 18:43
 6/26 anonim válasza:
24F vagyok, ha gondolod írj.
2023. nov. 5. 18:49
 7/26 anonim válasza:

Nagyon defenzív lettél hirtelen. Pedig szimplán a gondolatmenetedre lettem volna kíváncsi, a te perspektívádra.

Én nem vettem észre lenézést, de lehet te valamiért így éled meg vagy ezt láttad. (kifejthetnéd...)

Az hogy 'nem nagy buli' azért elég nagy általánosítás, remélem ezt te is felismered. Nyilván minden ember teljesen más, nem az életkor lesz a meghatározó. És pontosan ezen okból, én személy szerint (igen most csak magamról beszélek itt) egyáltalán nem kor alapján válogatok. Randiztam 20 évessel, és 50 évessel is (és minden a kettő között), fiatalos harmincasként.

Ezt is kifejthetnéd kicsit... Miért nem nagy buli? Kinézetre nem felelt meg? Unalmas? Más érdekli mint téged? Nem elég energikus? Más életstádium miatt konfliktus? Munka/egyéb miatt kevés szabadidő?

2023. nov. 5. 18:54
 8/26 anonim válasza:
38-nál járok,de eszembe sem jutna 23 éves csajjal járni.28-tól keresek nőt,kb. koromig.Ja,és számomra a gyerek fontos,bár mostanában a gyerekmentesség a menő.A csokbabaváró baby boom sem fog örökké menni.
2023. nov. 5. 18:55
 9/26 anonim válasza:
Mellesleg 38 évesen én sem a nagypapi style-t erősítem.Szóval vannak szélsőségek.
2023. nov. 5. 18:56
 10/26 anonim válasza:
7,egy 23 éves még kb. gyerek.A 30 felettiek meg már kezdenek családban gondolkodni.A kiscsajok még "élni" akarnak.Ennyi.
2023. nov. 5. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!