Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy anotalkon...

Miért van az, hogy anotalkon nincsenek már lányok? Elüldözte őket a sok perverz?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 15:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Anotalk használatát már elengedtem, itt meg csak azért vagyok, mert van egy személy akivel itt szoktunk privátban beszélgetni egymással.
2023. okt. 18. 16:29
 12/16 anonim válasza:
Vannak lányok csak elég nehéz a normális részét megtalálni. Mivel az oldalt se használják már annyian mint jópár éve így nyilván lecsökkent a lányok száma is. Trollok és társai meg persze mindig jelen vannak. Sajnos időt kell rá szánni ha tényleg akarsz találni normálist.
2023. okt. 18. 16:52
 13/16 anonim válasza:

Pár éve én is az Anotalkon próbálkoztam ismerkedni nőkkel. Persze nem jött össze.

Hogy mi jött le nekem ebből? Az, hogy nem tudom ki a nagyobb idióta, a csaj vagy én, aki egy ilyen oldalon próbál valamit is elérni.

Az Anotalk több mint 90%-a unatkozó csicska akik az 1-2 szavas mondatoknál komplexebb szövegeket nem képesek alkotni.

Olyanok az emberek azon a platformon mintha mindenki ugyanaz, vagy ugyanolyan lenne. Ilyenkor bontakozik ki egy ember személyisége és értéke amikor a sablon kezdő szövegen kívül másra nem képes, mert egy üres ember aki tőled várja a szórakoztatást. És ha te ezt felhozod neki, vérig van sértődve.

2 opció van. Az egyik, hogy random homokosok lépnek be nőként. A másik, ha esetleg be is lép egy csaj, az is valami unatkozó kis picsa aki a kommunikáció legalapjait tudja kinyögni, mert út közben az instáját vagy a tiktokot nyomkodja. A balfasz aki én vagyok meg vár a csodára, hogy őnagyságossága visszaírjon.

Az Anotalk rákja az, hogy az ember úgy jön fel, hogy ő maga semmit sem tud adni egy beszélgetésbe,de elvárja, hogy valami történjen.

Az átlag ember meg nem akar a semmiből egy olyat témát generálni amihez agy is kell, meg némi szókincs.

Hogyhya az Anotalkot jellemezni kéne az kb ilyen lenne.

Anotalk=időpazarlás

2023. okt. 18. 19:43
 14/16 anonim válasza:
13. Ez a vélemény egy 3-4 éve kb megállja a helyét az oldalra de aki már régebben is használta az tisztában van vele hogy jópár éve sokkal több ember használta még azért is mert voltak videósok akik raktak fel róla videót ezáltal kapott hypeot,akkor még könnyebb volt esetleg értelmes beszélgetéseket meg lányokat találni,de mivel manapság már nagyon lent van a létszám aki használja igy tényleg már csak időpazarlás ott erőlködni legtöbbször,ha nagy mákod van akkor találsz 1-2 értelmest de ahhoz tényleg már nagy szerencse kell.
2023. okt. 18. 20:15
 15/16 anonim válasza:
Felejtsd el az anotalkot. Nincsenek ott már lányok, csak farok verő homokosok, akik lánynak adják ki magukat és pedok. Ha fogsz egy papírt és repcsik hajtogatta belőle és eldobalod az is hasznosabb és jobb mint az anotal.
2023. okt. 18. 21:43
 16/16 anonim válasza:
Igen régen 6-7 éve nem volt rossz. De ezt a szemetet se dicsőítse szerintem senki mert sok különbség nincs köztük. 😄
2023. okt. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!