Miért van az, hogy anotalkon nincsenek már lányok? Elüldözte őket a sok perverz?
Pár éve én is az Anotalkon próbálkoztam ismerkedni nőkkel. Persze nem jött össze.
Hogy mi jött le nekem ebből? Az, hogy nem tudom ki a nagyobb idióta, a csaj vagy én, aki egy ilyen oldalon próbál valamit is elérni.
Az Anotalk több mint 90%-a unatkozó csicska akik az 1-2 szavas mondatoknál komplexebb szövegeket nem képesek alkotni.
Olyanok az emberek azon a platformon mintha mindenki ugyanaz, vagy ugyanolyan lenne. Ilyenkor bontakozik ki egy ember személyisége és értéke amikor a sablon kezdő szövegen kívül másra nem képes, mert egy üres ember aki tőled várja a szórakoztatást. És ha te ezt felhozod neki, vérig van sértődve.
2 opció van. Az egyik, hogy random homokosok lépnek be nőként. A másik, ha esetleg be is lép egy csaj, az is valami unatkozó kis picsa aki a kommunikáció legalapjait tudja kinyögni, mert út közben az instáját vagy a tiktokot nyomkodja. A balfasz aki én vagyok meg vár a csodára, hogy őnagyságossága visszaírjon.
Az Anotalk rákja az, hogy az ember úgy jön fel, hogy ő maga semmit sem tud adni egy beszélgetésbe,de elvárja, hogy valami történjen.
Az átlag ember meg nem akar a semmiből egy olyat témát generálni amihez agy is kell, meg némi szókincs.
Hogyhya az Anotalkot jellemezni kéne az kb ilyen lenne.
Anotalk=időpazarlás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!