Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hölgyek! Ki az akit vonz az...

Hölgyek! Ki az akit vonz az érett 50 es nem “lerúgott” férfi kategória ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 12:43
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ilyet még én sem láttam itt csak 16-23 éves lányokra van kereslet, most elöször láttam vkit akit érdekel a 30 feletti korosztály.

Bár gondolom azért 55 éves csak nem gondolkozik már tini lányokban...

2023. okt. 15. 23:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Segítsetek nekem😉

Hol találatok olyan szövegrészt ahol korosztály, évjárat található ? Vagy csak utalás van rá ??

Férfi társamnak mondanám … szerintem nagyon gáz ha magadtól nem tudsz egy önálló keresést indítani …

2023. okt. 16. 08:48
 13/15 anonim válasza:
Mire gondolsz a nem lerúgott kategória alatt?;)
2023. okt. 21. 14:40
 14/15 anonim válasza:

…40es nő vagyok (nem, nem 47-8-9 éves, hanem annál kevesebb) így nekem még OK lehet egy MAX 50-es évei közepén lévő férfi.

Sajnos azonban sokan 59,5 évesen is azt promózzák, hogy ötvenes, sportos, koránál FIATALOSABB :D

Nekem bőven elegendő (lenne) egy korának megfelelő, ápolt, igényes, egészséges(ebb), esztétikus külső, ami nyilván kellemes megjelenést kölcsönöz, meglévő fogazatot, legalább átlagos testalkatot stb., mert ezt a szintet én is tudom hozni természetesen.

A “lerúgott” szóról nekem vagy egy ilyen tényleg szociálisan/társadalmilag nagyon alacsony szinten lévő, lepusztult külsejű, agyon cigizett, agyon iszákos, kevésbé tisztálkodó alak jut eszembe vagy olyan pl. Akit nagyon megtépázott az élet, mert mondjuk már majdnem 40 évet lenyomott culágerként (kis tüskével) hóban-fagyban, tűző nap alatt…

Nagyon nem lenne az esetem sajnos.

2023. okt. 24. 23:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen, lehet egy ilyen kicsengése is a dolognak, ugyan én nem erre gondoltam :)

Úgy gondolom hogy igen számítanak az évek...meg minden IS számít, de pár találkozásom alkalmával azt szűrtem le hogy, és ez biztos a másik oldallal is ez van...szóval a célszemély általában messze túlárazza magát. De face to face már hogy finoman fogalmazzak..... kb elmegy a kedved a partnerkereséstől :)

A kedvencem az igényes hölgy igényes partnert keres...Na ettől kész vagyok :)

Nem is kell fizikai találkozás, a képcsere után újragondolod százszor az igényesség fogalmát. Ja...és a korosztályt is, merthogy min 10 évvel és 20 kg hosszabb az tuti !! :))

2023. nov. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!