Nők! Szerintetek is létezik Cillian Murphy teória?
Figyelt kérdés
Miszerint a nők 50%-a rá sem tud nézni, a másik fele pedig eléggé oda van érte? Én a második csoportba tartozom. De sok nő rá sem tud nézni és egyáltalán nem találja vonzónak.
Ti mit gondoltok?
Csatolok szavazást.
2023. okt. 9. 23:51
11/13 A kérdező kommentje:
10. Ne mondj ilyet, teljesen megértem! :)
2023. okt. 14. 20:39
12/13 anonim válasza:
De amúgy valóságban 1 barátnőm találja helyesnek, meg azt mondják egyszerűen lélektelen.Amit úgy ahogy látok, de ő tipikusan olyan pali akit kevesen találnak szépnek.Szerintem pl. Egyáltalán nem agresszív a kínézete, sőt olyan unisex inkább mert a nagy szemei ellensúlyozzák az erős arc vonásait.A másik indok ami miatt sokaknak nem "tetszik" az az hogy 172cm.(10-es voltam.)
2023. okt. 15. 06:26
13/13 A kérdező kommentje:
12. Lélektelen, pedig közben ez nem így van. 😅
Lehet a Thomas Shelby karakter miatt.
Aaaa, azok a szemek.. 🥹
2023. okt. 15. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!