Van itt olyan, akit bipoláris zavarral diagnosztizáltak és beszélgetne róla?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 18:49
1/12 anonim válasza:
Én itt vagyok.Bár nem értek egyet a diagnózissal
2023. okt. 5. 18:51
2/12 anonim válasza:
Korábban édesanyámat. De Ő már elhunyt... :(
2023. okt. 5. 20:50
3/12 anonim válasza:
Engem csak a pszichiátriai asszintens "diagnoztizált" kis elbeszélgetés után, az orvos meg úgy aláírta, hogy nem is látott. Csak annyi, hogy ráírta a papíromra, hogy bipoláris zavar, és egyből az lettem😄 Amúgy nem értek vele egyet, de nem érdekel, hogy mit írogat a papíromra, az az eszetlen asszisztens😄
2023. okt. 5. 21:44
4/12 anonim válasza:
Van Gogh.
2023. okt. 6. 12:11
5/12 anonim válasza:
Igen. De azért azt elmondom, hogy ennek is vannak különböző fokozatai. Van, akinél alig észrevehető, és van, aki meg gyakorlatilag az önellátásra képtelen miatta. És sokan vannak, akiket nem is diagnisztizálnak.
Nekem azért ez elég enyhén jelenik meg, és úgy gondolom, nincs komolyabb kihatása az életemre.
2023. okt. 6. 12:24
6/12 anonim válasza:
Engem nem diagnosztizáltak, de tudom magamról. Ha így is érdekel, szívesen beszélek róla.
2023. okt. 6. 16:40
7/12 anonim válasza:
Bipoláris vagyok évek óta. Beszélgethetünk.
2023. okt. 7. 05:21
8/12 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen diagnózist. Szívesen dumálhatunk erről
2023. okt. 9. 00:06
9/12 anonim válasza:
Nem én vagyok bipoláris depressziós, hanem a férjem.Hozzátartozóként is nagyon nehéz elviselni ezt, az érzelmi hullámvasútat.Hát még annak,aki benne van.
Egyébként minden további nélkül együtt lehet élni ezzel,a betegséggel csak nagyon fontos, hogy legyen betegség tudat, gyógyszeres kezelés és mellette valamilyen kiegészítő terápia.
Nálunk most éppen az van, hogy túl vagyunk egy mániás fázison...
2023. okt. 11. 07:48
10/12 anonim válasza:
Nekem van betegség tudat de ezt nem viseli el senki mivel engem otthagyott a párom mivel nem tudtam dolgozni. Csak feküdtem az ágyba a depressziotol hetekig.
2023. okt. 11. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!