Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 50 körüli nők, hol találtatok...

50 körüli nők, hol találtatok társat?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 21:50
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Sehol kb.

Akik megkeresnek, nősek, baratnősek .

A gerinctelen kategória .

2023. szept. 26. 20:00
 22/24 anonim válasza:
#13 ezt magyarázni kell? Egyrészt van, amelyik munkahely kifejezetten tiltja is, bár ezek jellemzően nem azok a helyek, ahol érdemes dolgozni. Másrészt a fene sem akar pletykákat, beszólogatásokat. Hidd el, hiába dolgozom diplomás emberek között, időnként egészen ostobán és alpárian viselkednek, ha ilyesmiről van szó. Harmadrészt sok esetben az egyik fél magasabb pozícióban van a másiknál, ami vezethet félreértésekhez és gyanúsítgatásokhoz.
2023. szept. 26. 20:12
 23/24 anonim válasza:

Annyiban kell csak, hogy egy olyan cégnél, ahol elég ember van, ott azért ez érdekkonfliktus nélkül is beleférhet akár.

Meglehetősen sok munkahelyi kapcsolat szövődik, a pletyka akkor marad életben, ha ez a kapcsolat kikezdhető, de ha jól értem, most nem ilyesmi a cél.

Persze ez csak általánosságban igaz (már, ha egyáltalán), nyilván a saját helyzeted te méred fel helyesen.

Online társkereső sem játszik?

2023. szept. 26. 21:57
 24/24 anonim válasza:
Nekem nem lenne tabu a munkahelyi kapcsolat sem, elég nagy létszámú cég vagyunk, így nem tud mindenki mindekire figyelni, pletykálni. Szövődött is már számos szerelem. Mivel nem is járok sehová, máshol kb esélyem sincs, így az ötvenes éveim elején. De valahogy mindig úgy adódik, hogy a munkahelyi románc sem jön össze. Én igyekszem jól tartani magam, adni magamra, fiatalabbnak is nézek ki a koromnál, viszont a korban hozzám illő férfiak zöme pedig elhanyagolja magát, nekem ez a tapasztalatom, pedig túlnyomó többségében diplomások.
2023. okt. 7. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!