Mennyire normális hogy a lány ezt szeretné?
Azt szeretné ha letérdelve virággal a kezemben kérdezném meg hogy lesz e a barátnőm. Csak szerintem fura?
Olyan mint egy lánykérés
Nagyon max. a térdelést tudom furának nevezni, de amúgy teljesen normális. A mai világban alig vannak srácok akik tényleg odaadóak, vesznek néhanapján virágot stb. Ha furának tartod akkor biztos nem képzeled el vele az életed, vagy idk nekem nem lenne ez fura.
A válaszok alapján kicsit romantikusnak lenni egyenlő átváltozni egy kiskedvencé.
Az érdekes hogy ő az aki szub beállítottságú. Már csak ezért se értem...
És hozzátette hogy mondjam el mikor akarom, mert nem szereti a meglepetéseket. Hát én azt hittem ebben pont az az érdekes ha nem mondom el mikor...
Hát, én lehet, hogy hagynám a helyedben a lányt. Szerintem van baj a toronyban, nem kevés. "Térdre ereszkedve", meg "jelentsd be előre, mikor"... A virág az rendben van (mondjuk kissé fura, hogy ezt is ő jelenti be előre), mert egy kedves gesztus (ha magától jön). Kb. így nézhetne ki ennek a kapcsolatnak a kezdeményezés előkészítése - szigorúan papír alapon, ajánlott, tértivevényes levélben (tárgy, megszólítás, aláírás, dátum, pecsét, tanúk később kiegészítendők):
Szeretném, ha a barátnőm lennél. Ehhez az alábbi kérdések megválaszolására van szükség (megfelelő aláhúzandó).
Melyik térdemre ereszkedve tegyem fel a kérdésemet?
a) bal b) jobb c) mindkettő d) inkább hason csúszva
Milyen virágot vigyek?
a) rózsa b) gerbera c) nárcisz d) egyéb, mégpedig:............
Melyik nap lenne alkalmas neked a kérdésem feltevésére?
a) hétfő b) kedd c) szerda d) csütörtök e) péntek f) szombat g) vasárnap
Az adott napon mely időszak felel meg neked a kérdésem feltevésére?
a) 6:00-10:00 b) 10:00-14:00 c) 14:00-18:00 d) 18:00-20:00
Tételezzük fel, hogy kapcsolat alakul ki kettőnk között. Milyen mélyen bújjak az ágy alá?
a) egész a falig
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!