Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Debrecen környékéről valaki...

Debrecen környékéről valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé barátok híján vagyok, megyén belül nem ismerek senkit akivel lehetne személyesen találkozgatni. Szívesen ismerkednék Debrecen és környékén élő emberekkel.

Amit rólam tudni lehet:

31 éves hetero férfi vagyok (most a kérdést olvasók 70%-a tovább lép)

Elég kreatívnak tartom magam, szeretek alkotni, pl: rajzolni. Emellett videojátékozni és animézni is szoktam (további 25% is tovább lép). Bulikba nem szoktam járni, jobban szeretem csendben és józanul tölteni a szabadidőmet. Ha benne vagy a maradék 5%-ba és te is szívesen ismerkednél, írj nyugodtan :)

2023. szept. 21. 20:03
 1/4 anonim válasza:
Ott van egy egyetem meg Miskolcon is, esetleg ott?
2023. szept. 21. 20:09
 2/4 anonim válasza:
Mondanám azt hogy ismerkedjünk csak se animét nem nézek, elég nagy közöttünk úgyhogy lehet közös témánk se lenne, de Debrecen környéki sem vagyok.
2023. szept. 21. 21:55
 3/4 anonim válasza:
elég nagy közöttünk a korkülönbség**
2023. szept. 21. 21:56
 4/4 anonim válasza:
Szia ha még aktuális, akkor írj.
2023. szept. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!