Ha érdekes ember vagy és jól kommunikálsz, lenne kedved hasonló karakterrel beszélgetni?
Csaj vagyok, nem romantikus szinten szeretnék ismerkedni, csak kedvem lenne egy értelmes emberrel beszélgetni, megismerni emberileg.
Semmiképpen sem itt chatelnék, hanem messengeren, esetleg whatsapp-en. ( itt borzasztó az üzenetváltási rendszer)
Ha 32 felett vagy, van egy normális, kiegyensúlyozott életed, ambícióid, őszinte véleményformálási készséged és ráérsz néha, akkor dobj egy üzit.
A kort azért húztam meg, mert eddigi tapasztalataim alapján az a fajta szellemi hullámhossz, amivel azonosulni tudok, többnyire nincs meg a huszonévesekben.
Depressziósok, lelki betegek, céltalanul unatkozók ne engem keressenek. Semmi gond nincs ezzel, csak energetikailag leszívna az ilyen.
Köszönöm a megértést.
9-es:
a kiegyensúlyozott embert arra értettem, hogy ne CSAK azért akarjon beszélgetni, mert lelki problèmája van, majd jól kipanaszkodja magát és ennyi, megy aludni, hanem akivel lehet is mit kezdeni. Semmi gond azzal, ha épp valami gondja van, szívesen meghallgatom ès adok tanácsot, mondok véleményt, de ne CSAK erről szóljon az eszmecsere. Valamint muszájból vagyok tárgyilagos, mert ha nő lennèl, tudnád, hogy sok pasi nem beszélgetni akarna.
Én pont ezt a félreértèst kerülöm el korrekt módon a nyílt kommunikációmmal, hogy az embert szeretném hallani, megismerni, nem pedig a férfit. Remèlem, így már jobban érthető.
11# Nem szokott előfordulni, hogy a magas szellemi kapcsolódási igényed túlzottan háttérbe szorítja a szexualitásod és így nem tudod megélni a nőiességedet?
Vagy ez a jelenlegi hozzáállásod csak egy ellenreakció arra, hogy eddig túl voltak szexualizálva az ismerkedéseid és most kilengetnéd az ingát a másik irányba, hogy ellensúlyozd?
7#-esként
Akkor nem vagy sértődékeny az őszinte válaszoktól és véleményektől és jól veszed a poénokat is!?
Én sem párkapcsolati célból beszélgetnék, de amúgy szívessen!
Bár tudok fárasztó lenni és idegesítő is!
Elégedett vagyok a kérdezővel, manapság ritkán látni ilyen volument, főleg ezen az oldalon.
Debrecen környékéről esetleg lányok?
35f
Ismerős az igényed kedves kérdező!
Kevesen vagyunk ilyenfajta gondolkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!