Fiatal lányok, hol szedtek össze egy éjszakás csávókat bulikon kívül?
Unom a komoly kapcsolatokat, az egyéjszakás kalandok bőven elegek lennének nekem, de nem tudom hol lehetne ilyen pasikat találni, mert bulizni nem járok, hát szólítsam le az utcán, vagy hogy?
Ápolt, igényes vagyok, és nem csúnya.
Mi az, hogy "unod a komoly kapcsolatokat"?! Figyu. Az van, hogy nem kell kapcsolatban lenned ahhoz hogy szexelhess. Nem, nem kell! Neked se és másnak sem.
Viszont akik ennek ellenére egyikből lépnek a másikba ott csak egy magyarázat van: nem merik felvállalni hogy csak egy jót akarnak dugni.
Szóval ha ezen kezdesz el dolgozni, akkor minden bajod meg lesz oldva! Bárhol találhatsz magadnak kedvedre való hancúr-partnert. Okosat, magasat, izmosat, cukit. Ha mégsem akkor írhatsz bátran aztán segítek feltérképezni mi okozza a gondjaidat. Ha úgy van, attól sem zárkózom el hogy velem éld ki a vágyaidat
De tudd, hogy a külső nem minden és én sem azért mondom ezt mert igénytelen lennék vagy csúnya 😉
Írj rám, megoldjuk okosban.
Amúgy meg felmész az első társkeresőre, bepipálod hogy nem keresel komolyat és kész, aztán már csak válogatnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!