Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki segítene? Keresem azt...

Valaki segítene? Keresem azt a személyt, akivel Pesten a Keletin múlthét csütörtökön, reggel 9 tájékában szemeztem (lány), aki a barátnőjével volt, és a végén rámmosolygott :)

Figyelt kérdés
Ha írsz akkor privátban megadom magamról az infókat.. ő kb 172-3 cm magas, a szemei feketén voltak kihúzva, sovány testalkat, hosszú barna haj.
2023. aug. 22. 15:05
 1/7 anonim válasza:
Oszt ki segítene mégis agyas?
2023. aug. 22. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Oszt én is adlak bogyóm💝
2023. aug. 22. 15:24
 3/7 anonim válasza:
Nem én voltam.
2023. aug. 22. 15:28
 4/7 anonim válasza:
Egy hét kellett, hogy rájöjj lépni kellett volna?
2023. aug. 22. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Elbaltáztam, mindegy ez van🤷
2023. aug. 22. 19:41
 6/7 anonim válasza:
Imádom mikor egy mosoly miatt azt hiszik, hogy huuu de várnék rá egy hetet..... Ha ott nem lépsz, nagyon gáz gyakorin keresni. Amúgy menj el csütörtökön ismét, hátha
2023. aug. 22. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, jogos a lecseszés ezzel nem tudok vitatkozni, sajnos azért veszett az ügy mert nem pesti vagyok, de azzal tudnám magamat vigasztalni hogy családdal voltam és siettünk a metróra, de ahjj..
2023. aug. 22. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!