Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kapcsolat egy roma fiúval?

Kapcsolat egy roma fiúval?

Figyelt kérdés

Elolvastam egy jopar ezzel kapcsolatos kerdest es valaszt, es tenyleg nagyon elszomoritott, hogy a valaszolok nagyresze gusztustalannak tartja. En ismerek egy roma fiut, baratok vagyunk es egyertelmuen tetszunk egymasnak. O nagyon szereny, ertelmes es tiszta, de tudom hogy az emberektol hideget meleget kapnek ha osszejonnek vele, es ez annyira aggaszto, nehez. De a csaladomban van egy cigany-magyar kapcsolat, csak itt epp a no roma. A gyerekuk nagyon rendes es tiszta, olyan termeszetesek, nincs veluk semmi baj. Van ra esely, hogy nekem is

mukodhet?

2023. aug. 15. 19:44
 1/10 Flagstaff válasza:
Persze. Ne törődj a hülyékkel.
2023. aug. 15. 19:58
 2/10 anonim válasza:
Soha, semmikeppen sem!!!
2023. aug. 15. 19:58
 3/10 anonim válasza:
Tiszta :D :D :D azt hittem, ez alap, nem megy csodaszámba
2023. aug. 15. 20:02
 4/10 anonim válasza:
ismersz EGY roma fiút? Sokan meg az összeset. És, hát . . . :(((((((((
2023. aug. 15. 20:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Oke, latom normalis valaszolok nem igazan vannak. Tisztelet a kivetelnek
2023. aug. 15. 21:43
 6/10 anonim válasza:

Ne kezdj vele,hiszen neked is előítéleteid vannak,mert olvasol a témában és más véleményére vagy kíváncsi. Ha 100ból 90 azt mondja hagyd,akkor hagyni fogod.

Ha nem zavarna ,eszedbe sem jutna a kérdés

2023. aug. 15. 22:30
 7/10 anonim válasza:
Normális válasz az lenne, hogy helyeseljük, hogy jöjj össze vele?!!! Majd ha jössz sírni, akkor meg vigasztaljunk?!!!
2023. aug. 16. 05:35
 8/10 anonim válasza:

Szerintem nem ezen múlik a dolog, hogy majd mások mit gondolnak.

Nekem az anyám félig cigány, ráadásul az egyik lány akivel tök jól elvagyunk, azóta amióta valószínűleg tudja hogy az, azóta picit másképp viselkedik velem úgy érzem. Én nem vagyok az, csak kis részben, de elég könnyen lebarnulok szóval ja....

Na mindegy.

Nem szabad azzal foglalkozni, hogy majd mit gondolnak mások. Neked kell eldöntened, hogy zavar-e a dolog.🤷‍♂️

2023. aug. 18. 09:36
 9/10 anonim válasza:
Hajrá! Ha nem illetek egymáshoz majd úgyis kiderül.
2023. aug. 19. 14:54
 10/10 anonim válasza:
Mehet csak ne legyel feminista
2024. jan. 17. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!