Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Benne lenne ebben valaki?

Benne lenne ebben valaki?

Figyelt kérdés

Nagyon zárkózott, erősen szorongó, párkapcsolat kialakítására képtelen nő vagyok. Szeretnék egy olyan férfival levelezni, aki 30-55 év között van, magabiztos, kiegyensúlyozott, intelligens, tapasztalt a női-férfi kapcsolatok terén, és aki a tanácsaival, tanításával segíteni tudna, hogy az életben/valóságban nyitni tudjak olyanok felé, akiket szimpatikusnak találok. Más téma is szóba jöhet, ha kialakul így ismeretlenül is valamiféle kémia a levelezőtárs iránt, amin azt értem, hogy szívesen írunk egymásnak, nem ilyen nyögvenyelős dolog lesz a levelezés, mert annak nem sok értelme van.

Félreértések elkerülése végett: soha nem fogok veled találkozni, nem küldök fényképet, nem szexcsetelek, nem adok ki személyes adatot. A valódi keresztnevemet sem ismered meg. Én sem várok tőled semmi ilyesmit.

Hogy végleg elvegyem a kedved, ha nem azt szeretnéd a levelezéstől, amit én: a negyvenes éveim második felében járok, és kövér vagyok. (Molett nőkkel ismerkedni akarók kizárva, én nem szeretnék ismerkedni.)

Szóval ha szívesen leveleznél úgy, hogy a másiknak csak a lelkét ismered meg, ha szívesen írsz nekem párkapcsolati, az emberrel kapcsolatos, művészeti, vagy bármilyen más témában, írj. Kérlek, ne legyél fiatalabb, és idősebb sem, mint amit írtam. Élettapasztalat már legyen, de ne legyél idős sem, hogy a közös hang azért meglegyen.

Szeretem az őszinteséget, a nyílt kommunikációt. Ha uncsik vagyunk egymás számára, ne féljünk megköszönni az eddigieket, és abbahagyni az egészet.

Ha azt gondolod, megpróbálnád velem, írj privát üzenetet.

2023. aug. 13. 22:59
1 2
 1/16 anonim válasza:

Neked kutya vagy macska kell, meg egy konditerem.

F, 43

2023. aug. 13. 23:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Szia, nem rád gondoltam.
2023. aug. 13. 23:20
 3/16 anonim válasza:
Egy igazi főnyeremény vagy.
2023. aug. 13. 23:28
 4/16 anonim válasza:
Győzz meg kérlek: magabiztos, kiegyensúlyozott, intelligens, tapasztalt férfiként miért egy olyan nőre fecséreljem a drága időm és energiám, akivel nemhogy párkapcsolat, de még találkozás, sőt, személyes adatok megismerése is kizárt?
2023. aug. 13. 23:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Miért győzzelek meg? Nem szeretnél írni, rendben van. Lapozz, keresgélj itt a Te igényed szerint.
2023. aug. 13. 23:34
 6/16 anonim válasza:
Ennek aztán semmi értelme nincs.
2023. aug. 13. 23:40
 7/16 anonim válasza:

Amennyire követelőző ez a "kérés"...

Nálam elvágtad magad.

2023. aug. 14. 00:10
 8/16 anonim válasza:
Az széép XDD, most feldobtad a napom, jót nevettem a szövegen köszke 😌
2023. aug. 14. 00:44
 9/16 A kérdező kommentje:

Ha ez kell neked, hogy jó legyen a napod, elég nagy nyomorban lehetsz te is

XD

2023. aug. 14. 00:58
 10/16 anonim válasza:
Benned lennék, igen.
2023. aug. 14. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!