Valaki tud segíteni zenét írni?
Zenét akarok most én is csinálni, de akárhogy probaltam sehogy sem ment a szoveg iras valaki megtudna nekem irni a dalszoveget? Mar 5 évvel ezelott elkezdtem csinalni 4 honapig probalkoztam vele de abba hagytam mert nem sikerult es most igy 5 ev utan meg akarom csinalni mostmar a zenet, penzt meg nem akarok kidobni azert hogy mas megirja helyettem.
Aki tudna nekem irni egy dalszoveget az irjon mar ram legyszi
Írok neked dalszöveget
Itt van máris, tessék
Ennél jobbat nem érdemelsz
De nehogy csorba essék
A tisztességemen szóval
Beleadok mindent mégis
De előtte töltök egy whiskyt
És kell bele jég is
Írok neked dalszöveget
Bár nem tudom miről kéne
A kedvem is elment már
Szóval itt a vége
G-V. J.
Hali. Na hát szerintem lehet csak úgy zenét írni csak érzéssel kell. Egy témát kiválasztasz vagy egy érzést és arról írsz. Én személyek szerint akkor megy az írás mikor szomorú vagy mérges vagyok. És mikor csak úgy le ülök hogy most írok egyet az nem megy nekem sem. Szóval mikor nincs úgy gondolatod sztm nem kell erőltetni mert abból tapasztalat szerint nem lesz semmi.
Egy hallott ember vagyok
Ki ma este sétál
Lábnyomom a földbe vésve
Sétálok az utcán.
Ez egy régebbi dalom refrénje. Kicsit szomorú, de akkor éppen ez volt bennem és csak meg kellett fogalmaznom és le írnom. Mivel peddig nem játszok semmin így vagy keresek hozzá egy alapot a neten vagy össze vágok egyet hozzá. Ha lenne kérdésed írj.
Többször is említed, hogy zenét akarsz írni.
Aztán arról panaszkodsz, hogy nem megy a szövegírás.
Eldönthetnéd, hogy mit is akarsz tulajdonképpen, mert a kettő nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!