27 éves, zenerajongó srác vagyok, írna valaki?
Figyelt kérdés
Kedvenceim közé tartozik a System Of A Down, Metallica, Dead Kennedys, Queen, Anthrax, Primus, NoMeansNo, D.R.I., Nirvana, Oingo Boingo...stb.2023. aug. 5. 05:50
11/20 anonim válasza:
Melyikből készítsek eurobeat remixet?
2023. aug. 5. 17:41
12/20 anonim válasza:
Jaa a Nirvanát én is szeretem, kedvencem tőlük az "Egy Jó Asszony Mindent Megbocsájt": https://www.youtube.com/watch?v=_xCRRW6iwq0
:D :D
2023. aug. 5. 17:44
14/20 anonim válasza:
Ilyeneket 15 évesen hallgattam, mikor elkezdtem ismerkedni a popzenén kívüli világgal... kicsit tágítsd az érdeklődésed, senki se bírja azokat, akik szerint a metallica meg az ac/dc a világ császárai (mert nem ismer semmi mást)
2023. aug. 5. 19:32
15/20 anonim válasza:
"zenerajongó", hahahaha :D
2023. aug. 8. 10:20
16/20 anonim válasza:
Mondja a wannabe "zenerajongó", aki csak populáris rockot hallgat...
Írtad volna hogy "rock szerető" vagy valami hasonló (bár az is túlzás lenne, de mégis beljebb lennél), de neeem, neked zenerajongónak kellett titulálni magad.
Ha esetleg kihúznád a felfuvalkodott fejed a s*ggedből akkor lehet rájönnél, hogy más műfajok is léteznek. Lehet a végén mág valami zenei ítlés is kialakulna nálad. Bár, az idevillantott IQ-d és EQ-d alapján ez esélytelen.
2023. aug. 8. 13:08
17/20 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy azért írtam pár populárisabbat is, hogy tudják az emberek, miben utazom, te főnyomorék? Neten tudtok ugatni, de az életben nyuszikák vagytok.
2023. aug. 8. 13:10
18/20 anonim válasza:
Te is itt ugatsz nyuszika
2023. aug. 8. 13:51
19/20 A kérdező kommentje:
A különbség csak annyi, hogy én tisztelettudóan kiírtam egy kérdést, ti meg itt rezegtetitek a nyakszakállatokat a semmire.
2023. aug. 8. 15:39
20/20 anonim válasza:
A hozzászólásaidból csak úgy sugárzik a tisztelet. (Szarkazmus)
2023. aug. 8. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!