Crystal Castles-t még hallgat valaki?
Figyelt kérdés
Nem tudom de olyan kevés embertől hallom ezt, valaki még rajtam kívül hallgatagja?
Meg mondom őszintén nekem szó szerint ez terápia, végig hallgatni egy számot és újra és újra
Sose bírom megunni akármelyik dalunkról van szó
Ha van még aki ugyan ezt érezni az esetleg írhatna is :)
18F
2023. aug. 2. 00:16
1/3 anonim válasza:
Sosem hallottam róluk és amúgy is más műfajokban mozgok, de belehallgattam.
Így hirtelen az Empathy, Intimate, Baptism és a Not in Love című számuk tetszik eddig. Köszönet a kérdésért! Egyébként minden zene terápia! :)
2023. aug. 2. 09:04
2/3 A kérdező kommentje:
Na akkor örülök ha eddig tetszik :)
2023. aug. 2. 11:27
3/3 anonim válasza:
Ó, persze, hogy igen! Nekem egyik kedvenc bandám, csomóféle' lelki nyavalyámkor jól jön a muzsikájuk. Sajnálom, hogy feloszlottak, pedig mit meg nem adnék egy ,,kriszti" koncertért! Alice Glass szóló számait kezdetben hallgattam, de nem nekem nem jönnek be, abszolút más műfaj, mint a Crystal volt.
2023. aug. 22. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!