Van még aki játszik Stardollal? ^^
Én ma regisztráltam újra, bár nem tudom meddig fogok rajt játszani. Gyerekkorom egyik legszimpatikusabb játéka de így felnőtt fejjel (lassan 24 évesen) már azért eléggé kinőttem. Ha valaki mégis jelölne akkor DoriX néven megtalál. :D Ha nem jelölök vissza valakit akkor hát sajnos nem játszok már de egy próbát megér.
Szeretem az ilyen retro jellegű játékokat.
Én anno sokat játszottam még ezekkel a játékokkal : Club Marian, Sherwood Dungeon, Pingvin Club, Teve Club, Cica-kutya egyéb neveldék, Farmerama, OurWorld, SmallWorld's, IMVU (ezt a mai napig játszom!), VR Chat (Ezt is szívesen játszom!), Stickman Warfare, Shakes & Fidget, ...
UI : Ha esetleg nem jelölnélek vissza Stardollon és/vagy szívesen beszélgetnél ezekről Te aki épp ezt olvasod nyugodtan írj rám üzenetet itt, gyakran használom a GyakoriKérdéseket! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!