Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt HIV vírussal fertőzött?

Van itt HIV vírussal fertőzött?

Figyelt kérdés
A tünetekről kérdeznék privátban.

2023. júl. 15. 08:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
A HIV egy vírus. Miért privátban?
2023. júl. 15. 09:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Milyen kiütésekkel jár a HIV? Itt is válaszolhat, aki nem akar privátban. Google-tól nem lettem okosabb.
2023. júl. 15. 09:48
 3/12 anonim válasza:
A legjellemzőbb tünet hogy a fertőzés után enyhe influenza szerü tüneteid lesznek pár napig, amely elmúlik utána
2023. júl. 15. 12:45
 4/12 anonim válasza:
prostizom és nekem a karomon van valami szemöcs szerű lekaprava vérzik majd vissza nő nem tudom ez mi lehet.
2023. júl. 15. 13:22
 5/12 anonim válasza:
Nekem van, hímringyó vagyok.
2023. júl. 15. 14:57
 6/12 anonim válasza:
Mi a-
2023. júl. 15. 16:57
 7/12 anonim válasza:
#6 kötőjel.
2023. júl. 15. 17:00
 8/12 A kérdező kommentje:
4-es, szerintem az nem HIV miatt van. Rajtam nagyon sok kiütés van és borzalmasan viszketnek. Nem gondoltam AIDS-re, mert 2 szűrésen is túl vagyok. De a közepük fekélyes. Néha nem kerek; hanem hosszúkás alakúak is. Bőrgyógyász 2 is látta. Írásos diagnózist nem kaptam. Az üzemorvos szerint Herpes simplex, na de a hátamon meg a lábszáramon? Meg azóta voltam AIDS szűrésen. Egy bőrgyógyász Seborrheás dermatitisnek mondta, de nem stimmel teljesen. Igazából akkor vettem észre először, amikor Mononucleosis fertőzésem lett egy fogászati kezelés után. De ennek már 15 éve. Csak nem tudom, ennyire nem volt durva a viszketés. Hisztamin intoleranciám is van, vörösbor után lenyúzom a bőröm, úgy viszketek. De így élni életem végéig...3 éve brutális, igaz, volt egy mélyrepülésem, egy éven át csak alkohollal tudtam elaludni és fogalmam se volt róla, hogy amiatt sokkal jobban viszketek. Nem tudok pihenni, este sokkal jobban viszket. Nem tudom, hogy esetleg lehet-e ez mégis AIDS? Valami változott 3 éve, rosszabbodott. Akkor volt előtte fél évvel egy kalandom és azóta nem voltam szűrve.
2023. júl. 15. 18:32
 9/12 anonim válasza:
az igen kérdező ez elég durva,köszi hogy le írtad.
2023. júl. 15. 19:18
 10/12 anonim válasza:
Nem pikkelysömöröd van véletlenül? Arra pont nem jó a pia meg a stressz
2023. júl. 16. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!