Ügyes, értelmes lányokkal ismerkednék?
Igen, ügyes és értelmes lányokkal ismerkednék, ennek oka, hogy ügyetlen és ostoba vagyok és jó lenne, ha ez kiegyenlítődne legalább egy átlagos szintre.
24F
Nekem írhatsz!
85/L
3-asnak
Mínusz+Mínusz = mínusz
Mínusz-Mínusz = plusz
Ez általános iskolás matematika...
Ha már itt tartunk -3-(-1)=-2 tehát, amit te írtál hülyeség, ő úgy értette ha negatívat akarsz kivonni akkor az előjel plusz lesz. Amit te írtál nem jó mert negatívból kivonva negatívot lehet negatív az eredmény.
Általános iskolás matematika, meg gimnáziumi logika kell hogy megértsd szóval remélem érettségiig jutottál.
6-os ***ardált vagy?
Ugyanazt írtam te idióta barom
Mínusz tehát a te esetedben -3
- tehát a te esetedben egy - aritmetikai operátor
Mínusz tehát a te esetedben -1
= plus -> tehát a te esetedben -2, ami nagyobb, mint a -3, mert ba**meg a - - ból plusz lett.
Nem azt írtam, hogy minden minusz számból ha kivonok egy mínusz számot, akkor pozitív számot kapok, remélem az irodalom érettségiig eljutottál.
Mi az hogy ő úgy értette?
Ő azt írta h mínusz + mínusz = plusz, ami nettó hülyeség, mert -2 + -2 = -4, úristen menj és fogjatok kezet, mert mindketten ugyanannyira értetek ehhez úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!