Aki azt írja magáról, hogy ismerkedni szeretne - vagy unatkozik és arra kér másokat, írjanak neki - az egészen biztosan teljesen egyedül ül a monitor előtt?
Biztosan nincsenek a társaságában mások is? (Nem kifejezetten szülőre gondolok, hanem lehet testvér/unokatestvér?)
Napközben akár osztálytárs is tartózkodhat a fórumon kérdező közelében - esetleg osztályteremből, mobilon interneteznek óra alatt?
A válaszokat teljesen egyedül írja meg, az aki válaszol - vagy...?
Erre gondoltak már mások is?
Ennek nincs értelme.
Aki azt írja, egyedül van, társalgó partnert keres, azt egyedül van.
Én is ezt gondolom, hogy így van rendjén, ahogy írod, kedves 1-es válaszoló. Illetve lenne.
Valószínűleg komolytalan jelentkezőnek gondolja a jelentős többség azt, aki pl. hétköznap vagy a késő esti, illetve éjszakai órákban írja ki az ilyen típusú kérdéseket.
Arra a következtetésre juthatnak nagyon sokan, hogy esetleg az illetőnek nincs olyan hasznos elfoglaltsága (munkája, munkahelye) amiből a saját megélhetését tudná finanszírozni rendszeresen?
Ezért adódik az a helyzet, hogy nagyon sokan társtalanok maradnak? Mert az igények pedig továbbra is ott vannak, hogy akkor miből élünk esetleg majd többen...? (Családalapításról már ne is beszéljünk.)
Én egyedül vagyok.
35f Debrecen
Igen, becsapós ez a fogyasztói társadalom. Én is ezt gondolom, amit az 5-ös válaszban lehet olvasni.
A fent leírtak ellenére az jutott eszembe az elalvásom előtti utolsó másodpercekben, hogy valószínűleg munkaeszköznek, legális pénzkereseti lehetőségnek is használhatják egyesek a digitális eszközöket...
Régebben feltűnt nekem, hogy egyáltalán nem foglalkozik sem a vallásos élettel senki, sem a tanulási nehézségekkel küzdő fiatal kérdezőkkel.
A digitális eszközök többsége valószínűleg egyfajta "istenpótlék" lehet már egy jóideje. De erről a hétköznapokban rendszeresen elfeledkezünk.
A nagy többség azt gondolhatja, hogy ezek a robotok - mert annak lehet őket nevezni talán egy kis túlzással - minden társadalmi problémát megoldanak egymagukban akár. Ezzel kiszolgálunk mindenfajta igényt, társas szükségleteinket betölthetik, teljesen stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!