Valaki eljönne velem szaunázni?
Az attól függ, hogy mit szeretnél. Normális textilmentes szaunára gondolsz, vagy a gatyás melegedőre? Felszedni valakit, vagy csak szaunázni és beszélgetni ott másokkal?
Mi is szoktunk szervezni, de tudom esetleg ajánlani még a saunabearlangot és a szentendrén a V8-at is. Ráckeve sajnos elég leromlott és a higiénia is hagy kívánnivalót maga után.
Sokan járnak egyedül is szaunázni, nők férfiak vegyesen.
A Saunabearlang pénzeki programjait bátran ajánlhatom, nem kell amiatt aggódnod, hogy egyedül mész.
Én is egyedül járok szaunáznim nincs ebben semmi ciki.
Meg ha egyedül is megy az ember, akkor is olyan, mintha már ismernéd a többieket. Azért köszönünk egymásnak, váltunk pár szót. Szóval nincs egyedül az ember némán a szaunázáskor.
Egyszer egy házaspárral szaunáztam, velük beszéltem pár szót, kedvesek voltak.
Egy másik alkalommal meg pont egyszerre mentem be a merülőmedencébe egy sráccal, aztán pont egyszerre mondtuk, hogy de q@rva hideg a víz és hogy jó lesz visszamenni a melegbe.
Persze ez helyfüggő, de nálunk általában jó a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!