Van olyan aki szívesen eljönne velem Carson Coma koncertre?
Van olyan aki szintén nagyon szereti, s nincs kivel mennie? Mert én pont ilyen helyzetbe vagyok:D
Győri vagyok különben:)
18L
Ha valaki szívesen eljönne a koncertre velem az írjon!!
Az teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány -e.
Viszont az nem lenne baj ha velem egykorú lennél, ha nem több. :D
Győri vagyok én is, nálad kicsit öregebb. 35 éves vagyok, nem vagyok pedofil.
Amúgy nem vágom, hogy mi az a Carson Coma.
Azért az#1 mekkora forma már😅
Kicsit öregebb mi ?!
Ember, kétszer annyi idős vagy mint a kérdező.
Az előadót nem ismered de azért mennél.
Érdekes.
Kezdjük ott az egészet, hogy aki itt a gyakorikérdések.hu weboldalon keres koncert társat magának, az már nem csak táncolni szeretne.
2 éve , volt egy hasonló kérdés. Elmentem vele, és a koncert után meg elmentünk hozzám. Másnap meg elment, és aszt mondta, hogy jó volt a koncert, de az utáni szex az még jobb volt., Mindegy nem vagyunk egyformák.
Köszi modik hogy törölve lett a válaszom, mikor én voltam itt az egyetlen normális XD
Mindenesetre kedves kérdező, javasolni tudom hogy ilyesmi tematikájú Facebook csoportokban is írj ki posztot, ott talán könnyebb.
De idegen férfiakkal soha ne menj sehova :D
Én sajnos nem hallgatok Carson Comát, de ha esetleg a CSNK-t szereted (sztem elég nagy az átfedés a két közönség között) mehetnénk együtt is, mert oda nekem sincs kivel mennem. Alapjáraton elég más stílust képviselek, és az ismerőseim is oda tartoznak, de a CSNK-ért egyenesen meg vagyok veszve 😆
18L
Én egy srác vagyok, és találtam már innen bulipajtit. Benne van a pakliban, hogy idén pedig egy fesztiválra megyek el egy itt megismert személlyel. 3 személyből, akit innen valóban megismertem, mind a 3 nő. Nem nem alapján kerestem, ők válaszoltak, ők nem tűntek el 1 mondat után, és végül velük mentem / fogok menni szórakozni.
Annyira hihetetlennek tartom, hogy ilyen sok ember létezik, akik szerint nem lehet dugás nélkül szórakozni, meg már testőrnek kell lenni, hogy védelmezzük a bulitársunkat :D
Tehát minden nő mellé kell egy pasi testőr, hogy megtudja védeni őket, és buli után le kell feküdniük. A hozzászólások alapján levont logika erre utal. Elég vicces, de inkább siralmas :D
Kérdező, neked meg sok szerencsét, általában a nők kedvét hamar elveszik a hozzászólók itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!