Valakinek lenne kedve beszélgetni az alábbiak alapján?
Jobban kedvelem a tartalmas beszélgetéseket, amikor gördülékenyen és spontán jön magától téma, mintsem a folyamatos interjú jellegű kérdéseket. Nem azzal van baj ha valaki kérdez, sőt szeretem ha kölcsönös az érdeklődés, és azt gondolom ha valóban megszeretnénk ismerni a másikat akkor ahhoz nyilván fel is kell tenni kérdéseket, szóval ezzel önmagában abszolút nincs gond. Azt nem szeretem amikor valaki egymás után feltesz például 5 kérdést, ami teljesen indokolatlan és még csak nem is függenek össze, (Hol laksz? Mi a kedvenc kajád? Hánykor keltél ma? Mi a kedvenc színed? stb.) és ha ezeket megválaszolom akkor jön 5 újabb hasonló kaliberű kérdés, tehát amikor kb. úgy zajlik egy ismerkedés mint egy kihallgatás vagy mint egy állásinterjú 😁 gondolom értitek, és nem én vagyok az egyedüli aki sokszor futott bele ilyesmibe. Na ez számomra nagyon erőltetett valamit kellemetlen, nem szívesen folytatok ilyen beszélgetéseket.
Szeretem ha valaki nyitott a világra, szívesen kommunikál komolyabb témákról is, ugyanakkor érti a viccet és nem sértődős.
Nem kell mindenhez érteni, (nyilván én sem értek sok dologhoz) de ha nyitott vagy, vannak saját gondolataid, véleményed és emellett bírod a csipkelődest is az már hatalmas előny 😁
Szóval, ha van itt esetleg valaki aki megért és szintén elege van az unalmas, felszínes beszélgetésekből és vágyik valami másra, akkor nagyon örülnék ha az az illető megkeresne üzenetben.
Nem állítom, hogy én vagyok a legjobb társaság, de azt gondolom, hogy azzal nem veszítünk semmit ha megpróbáljuk. Ha pedig nem működik vagy nem passzolunk egymáshoz akkor maximum odébb állunk.
Üdv,
Én benne lennék egy ilyen beszélgetésben.
Én is az ilyen beszélgetéseket szeretem, szívesen beszélgetnék veled:)
18F
#4 lány vagyok
#5 rendben, akkor valószínűleg nem neked szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!