Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt lányok? 😂

Vannak itt lányok? 😂

Figyelt kérdés
Nyíregyháza körüliek legfőképp
2023. máj. 1. 17:51
1 2
 11/19 anonim válasza:

10-es: mondtam, hogy kritikus vagyok.

Nem voltál szimpatikus az alapján amit írtál.

2023. máj. 1. 19:56
 12/19 anonim válasza:
9: Mivel szingli férfi vagyok aki társat keres, ezért meg tudom érteni mindkét oldal csalódottságát. Ennek ellenére nem kellene hazudniuk neked.
2023. máj. 1. 19:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Ok, de nyiregyhaza kornyeki vagy?
2023. máj. 1. 19:59
 14/19 anonim válasza:

12-es: De ebben az esetben hátsó szándékkal se akarjanak barátként írogatni. Szerintem ez nem korrekt és gyakorlatilag a sok ilyen miatt én már nem is vagyok nyitott itt férfiakkal barátkozni. Pedig sok kérdésben "hátsó szándék nélkül" keresnek női barátokat. Tehát igazából csak önmagatokat járassátok le, mert attól, hogy nem minden férfi ilyen, még 95%-a akivel barátkoztam, ilyen volt - és nyilván így a saját tapasztalatom alapjából indulok ki.

De nem csak én jártam így, sok más lány is ahogy néztem főleg ezt a topikot. És tudod mi a szívás? Hogy sok férfi nőnek adja ki magát azért, hogy beszélgethessen valakivel, mert tudja, hogy nemtársai visszaéltek a helyzettel.

13-as: nem.

2023. máj. 1. 20:04
 15/19 anonim válasza:
14: Megismérlem. Nem kellene hazudniuk neked. El kellene fogadniuk, hogy társkeresésre nem te vagy a célközönségük. Igen, sajnos egymást is átverik. Futottam már bele én is “ál nő”-be. Főleg szexuális tartalmú levelezés kapcsán. Nekem meg már az ilyen jellegű társkeresésről ment el a kedvem. Már csak hagyományosan próbálkozok.
2023. máj. 1. 20:11
 16/19 anonim válasza:
Elég csekély számban vannak itt. Sokukkal meg nem lehet sehova se jutni.
2023. máj. 1. 20:50
 17/19 anonim válasza:
Asztmongyák vannak
2023. máj. 1. 23:47
 18/19 anonim válasza:
Lány vagyok………………………………………………………………………………………………………………😇
2023. máj. 31. 20:28
 19/19 anonim válasza:

* Vannak itt olyan lányok akik kúrhatók?

Olyanok is vannak. Csak nem így kell nekik szegezni a kérdést, mint ahogy írtam. De a legtöbb lány kapható is a szexre, csak érteni kell a módját. 🙃

2023. máj. 31. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!