Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van olyan netes oldal,ahol...

Van olyan netes oldal,ahol nem társkeresés a cél,hanem tudok beszélgetni, szex mentesen esetleg új barátokat szerezni?Olyan hely,ahol senkit nem zavar,ha kiírom,hogy kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés
Itthon végezhető munkát végzek a barátom és én is,így nem nagyon járunk el semerre.Kicsit zárkózottnak érzem ezt a helyzetet, és ebből szeretnék egy kicsit kimászni,úgymond. Nem megcsalást keresek,és nem új pasit. Szeretném egy kicsit kiépíteni azt,hogy legyenek barátaim. Érdemes elmenni egyáltalán különféle programokra? A tapasztalatok szerint,korábban ott sem volt siker, sajnos. És mindenkinek ( főleg a pasiknak), az a legnagyobb gondjuk hogy van párom..Sok érdekes, és nem mindennapi érdeklődési területem van, és a hobbim legtöbbje sem az átlagos.28 éves vagyok. Lényegtelen,hogy férfi, illetve nő-e az adott illető, csak lehessen érdemben kommunikálni,és találkozni.
2023. ápr. 22. 23:11
 1/7 anonim válasza:
Itt is tudsz, csak jelezd, hogy férfiak kizárva, mert mi nem barátkozni akarunk veled.
2023. ápr. 22. 23:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez megy az összes netes oldalon is amúgy. A sima chateken is, amik elvileg beszélgetésre vannak tervezve, de még cseszegetnek,hogy mit keresek ott, csak sima beszélgetés céljából..
2023. ápr. 22. 23:18
 3/7 anonim válasza:

Az az ő bajuk.

Mi a hobbid?

2023. ápr. 22. 23:27
 4/7 anonim válasza:
Nekem itt már sikerült pár emberrel hosszabb ideig beszélgetést összehozni, ami jó volt: tehát itt sem reménytelen a ddolog. (F40)
2023. ápr. 23. 08:25
 5/7 anonim válasza:
Én szívesen barátkozom veled, ha még aktuális. Amúgy igen, én azt tapasztalom, hogy az embereknek nem fontos a barátság, vagy nagyon hamar egyirányú lesz, vagy elhal, vagy kihasználnak. Örülnék egy igaz barátnak.
2023. ápr. 23. 09:05
 6/7 anonim válasza:
Én nagyon szívesen ismerkedem emberekkel, de a személyes találkozó csak akkor megy rendszeresen, ha pesti vagy. Ha jó online is, akkor nyugodtan írj.
2023. ápr. 23. 11:18
 7/7 anonim válasza:
Interpals
2023. ápr. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!