Vannak itt mentalis beteg csajok? En is az vagyok
29/F
Sulyos klinikai depresszio, ritkan pszichotikus, tobbszor voltam ongyilkos.
Tobbfele szemelyisegzavar
Generalizalt szorongas
Szorongastol nem tudok hizni, alig eszek es gyakran fosok szo szerint reggelente tobbszor. Ja es IBS-em is van.
Ez a biom.
Ti jottok, lepjetek meg.
13
Hat skizotip, hisztrionikus es dependens szemelyisegzavarok.
BPD-rol sokat hallottam, sajnalom hogy ebben vagy. Hogy birtad eddig a sulit amugy? Egyetem tervben? Milyen gyogyszereket kaptal arra is nagyon kivancsi lennek mert BPD-t ha jol tudom nehez kezelni, nehezebb mint a "sima" major depressziot.
En 5x probalkoztam, de te ilyen fiatalon 3 szor??? Hogy allsz most ehhez jelenleg?
Mert nekem sajnos 5 ongyilkossag utan mindennap a fejemben van rengetegszer, teljesen megvaltoztatta a filozofiamat igy az eletrol.
En nem akarok itt menoskodni meg hogy nekem kemenyebb, csak azert szoktam irni hogy "5x voltam mar ongyilkos", mert en ugy tettem meg hogy en mar nem jovok vissza, elbucsuztam hosszan mind a negy alkalommal a vilagtol, csaladtol, lehetosegeimtol es persze a fajdalmaimtol.
Mindegyiknek kb. egy egesz napot szenteltem es este tettem meg. Kiveve az elso kettot.
A harmadik probalkozasom sikerult is volna, csak meggondoltam magam, de azutan a tobbin meg az elozokon nem...
16
Ahelyett hogy ilyeneket irnal ird mar le te is a torteneted nyugodtan, kivancsi vagyok a te sztoridra is, persze ha nem olyan titkos/privat.
13 ne vedd komolyan amit ir az ember, majd rajon hogy nem bantani akarjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!