Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt mentalis beteg...

Vannak itt mentalis beteg csajok? En is az vagyok

Figyelt kérdés

29/F

Sulyos klinikai depresszio, ritkan pszichotikus, tobbszor voltam ongyilkos.

Tobbfele szemelyisegzavar

Generalizalt szorongas

Szorongastol nem tudok hizni, alig eszek es gyakran fosok szo szerint reggelente tobbszor. Ja es IBS-em is van.

Ez a biom.

Ti jottok, lepjetek meg.

2023. ápr. 21. 19:19
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem te csak egy troll vagy, és elszomorító, hogy ezzel próbálsz viccelődni
2023. ápr. 21. 20:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez most hogy jott?
2023. ápr. 21. 20:19
 13/20 anonim válasza:
A többféle személyiségzavar mit takar? Én BPD-s vagyok és depressziós, bár mostanság gyógyszer mellett inkább bipoláris... Ugyanúgy enyhén pszichotikus.(Csak ha stresszes vagyok.) 3szor próbálkoztam öngyilkossággal és te? 18/l
2023. ápr. 21. 20:51
 14/20 anonim válasza:
Micsoda vonzó lehetőségek
2023. ápr. 21. 21:08
 15/20 A kérdező kommentje:

13

Hat skizotip, hisztrionikus es dependens szemelyisegzavarok.

BPD-rol sokat hallottam, sajnalom hogy ebben vagy. Hogy birtad eddig a sulit amugy? Egyetem tervben? Milyen gyogyszereket kaptal arra is nagyon kivancsi lennek mert BPD-t ha jol tudom nehez kezelni, nehezebb mint a "sima" major depressziot.

En 5x probalkoztam, de te ilyen fiatalon 3 szor??? Hogy allsz most ehhez jelenleg?

Mert nekem sajnos 5 ongyilkossag utan mindennap a fejemben van rengetegszer, teljesen megvaltoztatta a filozofiamat igy az eletrol.

En nem akarok itt menoskodni meg hogy nekem kemenyebb, csak azert szoktam irni hogy "5x voltam mar ongyilkos", mert en ugy tettem meg hogy en mar nem jovok vissza, elbucsuztam hosszan mind a negy alkalommal a vilagtol, csaladtol, lehetosegeimtol es persze a fajdalmaimtol.

Mindegyiknek kb. egy egesz napot szenteltem es este tettem meg. Kiveve az elso kettot.

A harmadik probalkozasom sikerult is volna, csak meggondoltam magam, de azutan a tobbin meg az elozokon nem...

2023. ápr. 21. 21:10
 16/20 anonim válasza:
Bánd meg a bűnöd és hívd be Jézust az életedbe. A vére által mossa tisztára a lelked és az ő nevében kegyelmet kapsz a bűneid alól.
2023. ápr. 21. 21:13
 17/20 A kérdező kommentje:

16

Ahelyett hogy ilyeneket irnal ird mar le te is a torteneted nyugodtan, kivancsi vagyok a te sztoridra is, persze ha nem olyan titkos/privat.

13 ne vedd komolyan amit ir az ember, majd rajon hogy nem bantani akarjuk :)

2023. ápr. 21. 21:16
 18/20 anonim válasza:
Ha őszintén megbánod, és Ő megérkezik az életedbe, akkor újjászületsz, új életet kapsz, csodák történnek. Ez a story. Mi vesztenivalód van? Megpróbálhatod. De csak őszintén es alázatos bűnbánással érdemes kitartóan. Ha csalsz, azzal csak rossabb lesz. Ez a story.
2023. ápr. 21. 21:22
 19/20 anonim válasza:
Többször voltál öngyilkos? Örülök, hogy már jobban vagy 😆
2023. ápr. 22. 11:16
 20/20 anonim válasza:
13 vagyok, igazából elvagyok, csak ataroxot meg tiapridalt szedek, valamikor fluoxatin-t is, de attől rosszabb volt az üresség érzet. Szarnak szar, de vagy 2-3 évet jártam terápiára így nem mondanám azt hogy annyira krónikus eset lennék. A szuicid hajlamom nekem is perzisztáns, nem hiszem hogy valaha ne lenne, csak jobban kezelem. Mind a 3 alkalom között nem túl sok idő volt, akkoriban eléggé elegem volt a létezésből. Egészen elvagyok az iskolával is, még nem vagyok biztos hogy megyek egyetemre, de lehet. A keresztények mindig elvoltak, privátba már kaptam valakitől egy linket a bibliához szóval. xD (Nem most.)
2023. ápr. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!