Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit éreznek azok akik ezen az...

Mit éreznek azok akik ezen az oldalon akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Miért pont itt, név és arc nélkül? Mire számítotok?
2023. márc. 28. 21:25
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:

A külső nem sekélyes, hanem vagy elfogadja egymást a két fél, vagy nem (vagy akár kifejezetten bejön). Tapasztalat, hogy akivel megvan a közös hang, azzal általában külsőleg sincs gond.

Ha mégis, akkor nem folytatjuk, ennyi, az ismerkedés ezzel jár, nem minden ismerkedésből lesz valami.

2023. márc. 28. 22:58
 22/40 anonim válasza:
Hátha kifogom álmaim pasiját.
2023. márc. 28. 23:01
 23/40 anonim válasza:
A valós ok az, amit a 20as válaszoló írt. A többi csak habi duma
2023. márc. 28. 23:05
 24/40 anonim válasza:
Fényképes társkeresőn a legtöbb nő képtelen válaszolni. Itt meg lehet úgy beszélgetni, hogy már az elején kiderül az intellektus, és hogy nem csak annyit írunk, oké, értem...
2023. márc. 29. 00:58
 25/40 anonim válasza:
Én pl chat / levelezőpartnert szoktam keresni, és lett is pár tartós beszélgetőpartnerem ilyen tekintetben, ehhez meg végképp nem kell pl kép.
2023. márc. 29. 02:47
 26/40 anonim válasza:
Kérdező, tegyük fel, hogy valódi képcsere történik, akkor miért ne léphetnének a felek a valódi ismerkedés szintjére? A fura alakok mindenütt jelen vannak, bár kétségtelenül itt egy speciális mutáns furaság fejlődött ki a furaságok közt. Ezt írom úgy, hogy egy kezemen meg tudom számolni azokat, akikkel érdemi leveleket váltottam és volt köztük a megmagyarázhatatlan trolltól a normális pasiig mindenféle változat, ami ebbe a skálába belefér.
2023. márc. 29. 06:14
 27/40 anonim válasza:

Több barátnőm is volt az oldalról. Egyszerűen itt lehet beszélgetni és nem úgy mint a legtöbb társkeresőn. Itt ha látjuk egymáson, hogy értelmesek vagyunk akkor mehetünk tovább facebookra. Ha itt is minden oké meg személyes tali. Bár 4 lányból akit itt ismertem meg, kettő is öngyilkos hajlamú volt ami hát elég szar. A harmadik meg csak szimolán mérgező de nagyon durván. A 4. Okés volt de nem passzoltunk mégse. Biztos van azért itt normális lány is ahigy fiú is. Itt lehet ismerkedni szerintem. Jelenleg is nyitott vagyok rá ha valaki akar levelezni.

24/F

2023. márc. 29. 12:19
 28/40 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a 4 nőből 3 mentálisan erősen labilis volt, de te mégis továbbra is itt akarsz ismerkedni
2023. márc. 29. 12:24
 29/40 anonim válasza:
Nem akarok, csak olvasom, ahogy ölitek egymást
2023. márc. 29. 13:56
 30/40 anonim válasza:

Én egy elhanyagolt feleségre számítok 30 és 50 között, akivel diszkréten kölcsönösen enyhíthetünk a rossz dolgainkon. Az ilyesmit meg nem névvel és arccal hirdeti az ember.

31/F, Bp

2023. márc. 29. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!