Mit éreznek azok akik ezen az oldalon akarnak ismerkedni?
A külső nem sekélyes, hanem vagy elfogadja egymást a két fél, vagy nem (vagy akár kifejezetten bejön). Tapasztalat, hogy akivel megvan a közös hang, azzal általában külsőleg sincs gond.
Ha mégis, akkor nem folytatjuk, ennyi, az ismerkedés ezzel jár, nem minden ismerkedésből lesz valami.
Több barátnőm is volt az oldalról. Egyszerűen itt lehet beszélgetni és nem úgy mint a legtöbb társkeresőn. Itt ha látjuk egymáson, hogy értelmesek vagyunk akkor mehetünk tovább facebookra. Ha itt is minden oké meg személyes tali. Bár 4 lányból akit itt ismertem meg, kettő is öngyilkos hajlamú volt ami hát elég szar. A harmadik meg csak szimolán mérgező de nagyon durván. A 4. Okés volt de nem passzoltunk mégse. Biztos van azért itt normális lány is ahigy fiú is. Itt lehet ismerkedni szerintem. Jelenleg is nyitott vagyok rá ha valaki akar levelezni.
24/F
Én egy elhanyagolt feleségre számítok 30 és 50 között, akivel diszkréten kölcsönösen enyhíthetünk a rossz dolgainkon. Az ilyesmit meg nem névvel és arccal hirdeti az ember.
31/F, Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!