Mit szóltok ahhoz, hogy a léteznek a szívdobogás, szívhallgatás iránt vonzódó emberek, akik tőlünk nyugatabbra rendszeresen összejönnek közösen élvezni egymás szívét?
Figyelt kérdés
Nálunk valahogy nagy értetlenség, időnként megbotránkozás vagy lenézés fogadja az ilyen ötleteket, akik érintettetek, azok is szégyellik magukat, feszengenek, ezt a "szívszubkultúrát" valami pironkodó, prűd elhallgatás övezi, míg más országokban egyszerűen találkoznak egymással az ilyen érdeklődésű emberek és kész.2023. márc. 26. 16:53
21/23 anonim válasza:
Engem is!Ha nem orgia, csak páros buli.
45N
okt. 12. 22:13
22/23 anonim válasza:
Én is sajnálom, hogy nálunk ez ilyen "csudabogár" számban megy, illetve rögtön mindenki aktusra, szexre gondol ezek kapcsán. Holott az igazi "medical fetis" az egy orvos-beteg szituációs játék, ahol az egyik szereplő az "orvos" másik pedig a páciens alakítója és csak vizsgálat zajlik. Nagyon ritkán, de volt ilyenben részem, de tényleg ritka. Pedig van fonendoszkópom és nem kujonkodni, hanem hallgatózni szeretek.
52F
okt. 13. 12:42
23/23 anonim válasza:
Én olyan csoportot keresek ahol egymás fingásán élvezkedünk.
nov. 15. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!