Nonbinary emberrel egy lány ismerkedne?
Kedves emberek!
Végigolvastam az összes topicot én eléggé egy nonbinary embernek mondanám magam aki biológiailag férfinak született viszont nagyon sokszor nőként identifikálom magamat, de néha igy néha úgy szoktam lenni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy van olyan lány aki szeretne ismerkedni?
26 éves vagyok.
Ha már idióta címkéket aggatsz magadra, legalább tanuld meg, hogy mi mit jelentenek. Aki nonbinary, az nem érzi magát sem férfinak, sem nőnek, amit te körbeírtál az max a genderfluid.
Ettől függetlenül értelmetlen kitaláció mind a nonbinary mind az összes többi ilyen identitás, szimplán túl sok időd van saját magadon gondolkodni. Majd kinövöd.
"Ettől függetlenül értelmetlen kitaláció mind a nonbinary mind az összes többi ilyen identitás, szimplán túl sok időd van saját magadon gondolkodni. Majd kinövöd."
Köszönjük, Dr Freud.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!