Miert van az ha egy fiu erdeklodik irantad, de aztan hirtelen egyaltalan nem?
Figyelt kérdés
Peldaul ha egy osztalytars egyik nap meg teljesen ugy tunik, hogy tetszel neki, probal a kozeledben lenni, beszelgetni, aztan hirtepen egyaltalan nem, kb rad sem nez?2023. márc. 23. 19:48
1/9 anonim válasza:
Talált másik nőt, feladta a hiábavaló próbálkozást.
2023. márc. 23. 19:49
2/9 A kérdező kommentje:
Hm, lehet, nem tudom
2023. márc. 23. 19:50
3/9 anonim válasza:
Biztos :D
2023. márc. 23. 20:11
4/9 anonim válasza:
Ezt igazából akkor fogod csak megtudni, ha megkérdezed tőle. :D
Sokféle oka lehet igazából.
2023. márc. 23. 20:39
5/9 anonim válasza:
Taktikázik.
2023. márc. 23. 20:45
6/9 anonim válasza:
A hangulatomtól függ, hogy beszélek e a lánnyal vagy nem, mert azt hiszem nem jövök be neki. Ilyenkor jól esne ha ő nyitna felém, nem kell erőltetni semmit csak egy kis gesztus felém sugározni pl mellém ülni vagy köszönni, hogy érezzem, hogy jó vagyok nála.
2023. márc. 23. 21:15
7/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy te adsz-e neki jeleket, megerősítést, te is kezdeményezel-e beszélgetést, vagy csak állsz bambán, és várod, hogy kitalálja a gondolataidat. Az ismerkedés, kommunikáció kétoldalú dolog, és ha az egyik fél úgy érzi, hogy a másiktól nem kap impulzusokat, akkor feladja a dolgot. Nyilván egy idő után te sem törnéd magad olyan valaki után, aki nem keresi a társaságodat, mindig csak te keresed az övét.
2023. márc. 23. 22:14
8/9 anonim válasza:
Ezek közül bármi lehet:
- Nem mutatsz erdeklodest felole, ezert inkabb nem is probalkozik nalad.
- úgy gondolja, hogy párkapcsolatban élsz, látott párszor, hogy mással kavarsz.
- valaki hamarabb lépett felé helyetted, aki tényleg akar is valamit tőle.
- vagy van aki tudtára adta hogy bejön, őt választotta.
- valami viselkedés, stilusod miatt kiábrándult.
Te eddig mit csináltál? Gondolom max szemeztél vele, mást nem. Ez kb semmi.
2023. márc. 24. 02:36
9/9 A kérdező kommentje:
Hat igen elkepzelheto, hogy az a gond, hogy nem voltam eleg nyitott. Meg igazabol az is feltunt, hogy a kedve sem volt olyan jo ,ugyhogy lehete ezzel is osszefuggesben volt, hogy nem kozeledett, de meg akar az is lehet, hogy en ertettem teljesen felre es egyaltalan nem jovok be neki, csak kozvetlen.
2023. márc. 24. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!