Kinek lenne kedve közösen megnézni az új AoT premiert?
Kinda ismerkedős kérdés is, agy kedvencem az anime, szóval jó lenne olyanokkal találkozni akiket szintén érdekel. De a lényeg tényleg annyi, hogy összeülni, akár személyesen (bár erre nem sok esélyt látok), akár discordon mondjuk, és ott streamelni.
Ha valakinek lenne kedve egy ilyenhez írjon privátban, vay kommentben :D
Nem nézek gyerek meséket.
Aki nem gyerek, az nem néz animéket.
"Nem nézek gyerek meséket.
Aki nem gyerek, az nem néz animéket."
Ilyeneket pedig csak olyanok írnak le, akiknek 50 alatti az IQ-juk.
Sorozatokat/filmeket tekintve az anime átlagban a felső kategóriát képviseli.
Ez kb. annyit jelent, hogy ha valaki megnéz egy átlag sorozatot és egy átlag animét, akkor az anime magasabb minőségű lesz.
De mellesleg ez zenében is megfigyelhető. Lassan egy évtizede nincs nyugaton olyan mainstream zenész, aki a japán énekesekkel fel tudná venni a versenyt minőségben.
Mondjuk az se segített volna, az egész 1 órában összesen kb. 10 perc volt az, ami azt a minőséget hozta, amit kellett volna és a story már teljes mértékben elvérzett.
Szabad fordítás:
"1 óra kell, hogy megszereljük a repülőt."
"Jó, akkor én (Hange) feltartom őket."
*Megöl kb. 5 titánt, amit végigmutatnak és kb. 3 perc telik el.*
"Ez az, megszereltük, most indulhatunk."
Ha tényleg ennyi lett volna, akkor ha nem egyedül megy, akkor nem csak épphogy megmenekülnek és valószínűleg senki se hal meg.
Most én nem olvastam a mangát, de ez katasztrófális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!