Milyen arányban vannak itt nemek szerint nézve olyanok akik társkeresés céljából szeretnének ismerkedni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 20:57
A kérdező szavazást indított:
Lány/hölgy vagyok és szeretnék ismerkedni társkeresés céljából
Lány/hölgy vagyok és nem szeretnék ismerkedni társkeresés céljából
Fiú/férfi vagyok és szeretnék ismerkedni társkeresés céljából
Fiú/férfi vagyok és nem szeretnék ismerkedni társkeresés céljából
69 szavazat
1/13 anonim válasza:
Szerintem az itteni csajok nagy része nem akar ismerkedni, bár a velük szerzett tapasztalataim alapján ez nem is olyan nagy tragédia, az utóbbi hónapokban néhány klinikai esetbe is sikerült belefutnom a beszélgetéseim során.
2023. febr. 2. 21:17
2/13 A kérdező kommentje:
Klinikai eset az szerintem nemcsak a csajok között van és ez szerintem már minden épelméjű kicsit régebb óta ittlévő felhasználónak feltűnt.
2023. febr. 2. 21:25
3/13 anonim válasza:
Szerintem az itteni csajok nagy része nem akar innen kapcsolatot, viszont ha talalkoznanak valakivel aki érdemes rá nem tiltakoznának. Vagyis en ezt tapasztaltam, mikor beszélgettem velük.
2023. febr. 2. 21:37
4/13 anonim válasza:
#2: Nekem csajokkal vannak ismerkedési tapasztalataim, mivel "régimódi" vagyok, és férfiként a nőket szeretem. Férfiakkal komolyabban nem beszélgettem, ezért velük nincs tapasztalatom, a nőkkel meg az van, amit leírtam. Nyilván nem mindegyik ilyen, van, aki simán csak gerinctelen, mások beképzeltek, szóval én már nem is nagyon akarok itt beszélgetni senkivel sem, úgysem értékeli senki sem azt, ha normálisan szólnak hozzá.
2023. febr. 2. 21:52
5/13 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben beszélgetnek, majd lesz ami lesz. Most ha itt görcsösen elkezdesz kapcsolatot keresni, az valszeg rosszul végződik. Én például tényleg csak beszélgetni jártam ide, és sok kedves lányt/nőt sikerült megismernem, kettővel közülük találkoztam is, de csak ennyi, egy-egy szimpla csavargás a városban.
Bevallom lehetett volna több is, de akkoriban a távolság nagyobb gond volt számomra. Na de a lényeg, hogy egyik beszélgetés sem erre ment, csak történtek a dolgok, a szimpátia meg kialakul ahol kialakul.
(A múlt időt megmagyarázva; kb 3 év után léptem fel megint, mikor egyedül érzem magam itt kötök ki x) )
2023. febr. 2. 22:05
6/13 anonim válasza:
Én férfi vagyok és más férfiakkal ismerkednék
2023. febr. 2. 23:05
7/13 anonim válasza:
Ahogy a 6-os,én is:) Nem mintha ez olyan egyszerű lenne...
F/Bp
2023. febr. 3. 06:26
8/13 anonim válasza:
#6-7 hajrá írjatok rá egymásra! Négy fal között! Vagy egy klasszik csak nektek [link]
2023. febr. 3. 06:42
9/13 anonim válasza:
Pont ugyan az mint az 5ösnek, hátsó szándek nélkül beszélgetek én akárkivel, aztán van hogy kialakul a szimpátia és talalkozunk, esetleg tovabb is megyünk (eddig egy ilyen volt). És még az is igaz hogy akkor járok fel ide ha magányosnak érzem magam xd
2023. febr. 3. 07:17
10/13 anonim válasza:
Sose ismerkednék innen nővel
2023. febr. 3. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!