Olyan egyedül érzem magam.. Van kedve valakinek beszélni egy picit?
Nagyon magányos vagyok..nem igazán beszélgetek senkivel.
Van kedve valakinek picit beszélni?
Akár lány akár fiú..:)
26/L
Én is szeretnék Debrecen környékéről.
35f
Petra megint unatkozik, valamiért úgy gondolja az itt lévő emberekkel megváltja a világot, folyton panaszkodik, de ha magadról beszélsz nárcisztikus vagy, ha megunt téged ghostingol és jön a következő jelentkező.
Időpazarlás az egész.
#17 Neked lehet nem mondtam ezzel újat, de akinek még új a szitu annak előre jelzés, hogy mi fog várni rá.
Nem csak gyk-n ilyenek a nők, hanem úgy az interneten általában.
De igen, semmi nem jó nekik, kéne pasi gyerek, de mikor ott a jelölt az nem jó, aztán bevállalja vmi gyökérrel és megint sír, hogy a gyökér milyen volt, kisírja magát 1 normális emberen majd újra összeáll egy gyökérrel is így tovább...
Nem azt mondom, hogy mindig így van, de ez a gyakori forgatókönyv, akárcsak egy hollywoody filmbe.. tudjuk ki lesz a gyilkos és, hogy úgyis az fog meghalni...
#19 Én is így gondolom, de mégis mikor ilyen megnyilvánulásaim vannak leszólnak mintha folyton a ritka esetbe estem volna, pedig ezerből 999 így végződik.
Amit leírtál az fedi a valóságot, hagyni is kell a francba ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!