Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Olyan egyedül érzem magam.. V...

Olyan egyedül érzem magam.. Van kedve valakinek beszélni egy picit?

Figyelt kérdés

Nagyon magányos vagyok..nem igazán beszélgetek senkivel.

Van kedve valakinek picit beszélni?

Akár lány akár fiú..:)

26/L

2023. jan. 27. 21:09
1 2
 11/20 anonim válasza:
Csak tegnap estére szólt a dolog vagy úgy overall néha levelezgetni vagy yilesmi. Mert abban benn vagyok én is szívesen.
2023. jan. 28. 06:01
 12/20 anonim válasza:

Én is szeretnék Debrecen környékéről.

35f

2023. jan. 28. 09:08
 13/20 anonim válasza:
Aztán, ha nem lesz szimpi az ember valamiért amit meg sem indokolsz majd szépen ghostingolod.
2023. jan. 28. 09:37
 14/20 anonim válasza:
10# vigyázz vannak itt szellemileg fogyik is, akik válaszolnak, csak sajnos nem normálisan :D
2023. jan. 28. 10:57
 15/20 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek veled ha a kérdésed még aktuális
2023. jan. 29. 09:10
 16/20 anonim válasza:

Petra megint unatkozik, valamiért úgy gondolja az itt lévő emberekkel megváltja a világot, folyton panaszkodik, de ha magadról beszélsz nárcisztikus vagy, ha megunt téged ghostingol és jön a következő jelentkező.

Időpazarlás az egész.

2023. jan. 29. 09:15
 17/20 anonim válasza:
#16: Sajnos nem sok újat mondtál, tapasztalataim szerint elég sok gyk-s csaj ilyen. De persze nekik mindig minden és mindenki rossz, vinnyognak, hogy magányosak, de semmit nem tennének azért, hogy ez a helyzet megváltozzon. Soha semmi nem jó nekik, soha nem tudod kitalálni, hogy most éppen mibe fognak belekötni.
2023. jan. 29. 17:39
 18/20 anonim válasza:

#17 Neked lehet nem mondtam ezzel újat, de akinek még új a szitu annak előre jelzés, hogy mi fog várni rá.

Nem csak gyk-n ilyenek a nők, hanem úgy az interneten általában.

De igen, semmi nem jó nekik, kéne pasi gyerek, de mikor ott a jelölt az nem jó, aztán bevállalja vmi gyökérrel és megint sír, hogy a gyökér milyen volt, kisírja magát 1 normális emberen majd újra összeáll egy gyökérrel is így tovább...

Nem azt mondom, hogy mindig így van, de ez a gyakori forgatókönyv, akárcsak egy hollywoody filmbe.. tudjuk ki lesz a gyilkos és, hogy úgyis az fog meghalni...

2023. jan. 29. 17:47
 19/20 anonim válasza:
#18: Tudom, és értékelendő a segítőkészséged. Bár aki egy kis időt eltölt a gyk-n vagy máshol, az sajnos hamar rájön a valóságra. Régebben én is belefutottam ilyen csapdákba, nyávogtak, hogy milyen magányosak, nekik milyen rossz, mert senkinek sem kellenek stb. Aztán amikor egy idő után felvetettem, hogy oké, akkor szervezzünk programot, találkozzunk, mindig bukta lett a dologból. És persze én voltam a szemétláda, mert jó, hogy nem fognak már akárkivel találkozni, meg hogy merek én olyat mondani, hogy ha én az ő helyükben lennék, és annyira rossz lenne a helyzetem, akkor kapaszkodnék egy szalmaszálba is, mert hátha valami jó sül ki a dologból. Úgyhogy én már alapból kerülöm azokat a nőket, akik olyasféle vinnyogással indítanak, hogy magányosak, meg hogy egyetlen férfi sem figyel fel rájuk soha.
2023. jan. 29. 17:57
 20/20 anonim válasza:

#19 Én is így gondolom, de mégis mikor ilyen megnyilvánulásaim vannak leszólnak mintha folyton a ritka esetbe estem volna, pedig ezerből 999 így végződik.

Amit leírtál az fedi a valóságot, hagyni is kell a francba ezeket...

2023. jan. 29. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!