Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki és miért nincs buliban és...

Ki és miért nincs buliban és mit csináltok ma este?

Figyelt kérdés

Én írom a diplomamunkámat és egyébként sem bulizok soha.

Ti mit terveztek ma estére? :)

2023. jan. 27. 19:18
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Wednesday kisasszony kalandjai tökéletes lesz péntek estére...
2023. jan. 27. 21:09
 22/37 anonim válasza:
Nem szeretem a túl hangos zenét és a túl erős szagokat. De amúgy sem lenne kivel mennem. Tehát itthon unatkozok. 22N
2023. jan. 27. 21:18
 23/37 anonim válasza:

Sosem voltam bulizós, nincs rá igényem. Illetve nekem a buli az mást jelent, de sajnos, akivel lehetne, a házból sem tud kilépni évek óta, mert beteg.

Ma esti program: Leviszem a kutyáimat, aztán folytatom a regényem írását. Nemsokára a negyvenkettedik fejezet végére érek, és azzal a lendülettel kezdem a következő fejezetet néhány mondattal.

2023. jan. 27. 21:42
 24/37 anonim válasza:
Ma itthon, hétvégét végig nyomjuk, aztán három nap pihi. (Vendéglátás)
2023. jan. 27. 22:00
 25/37 anonim válasza:

Egy ismerősöm lazán kijelentette, hogy társaságba megy estére (engem nem hívott oda, de azért majd találkozgassunk mi ketten szerinte...)

A holnap estét lefoglalta kettőnknek. Na, majd meglátom...

Gondoltam rá, hogy tanulok angolul - nem várom meg mindenáron az ismerőst a szorgalmas nyelvleckékkel - de aztán valahogy mégis lazítani kezdtem.

2023. jan. 27. 22:04
 26/37 anonim válasza:
Mert nincs kivel elmennem, a telefont nyomom, mint minden este
2023. jan. 27. 22:25
 27/37 anonim válasza:

#13 , 12 voltam :)

Igazából nálam ez érdekes kérdés, vallási okokból anno a szüleim nem engedtek, hogy ünnepeljem . Igazából nem érzem nagy dolognak, kb 20 évesen tartottam először, akkor jó volt, és pár évig utána. Most viszont van egy baráti tarsasagom, és ok kérdeztek, lesz e valami, így végül rendeztem :) igazából társas est lesz, nem egyéb, mint bármilyen más, de lesz torta és ennyi :) jól esik, hogy gondolnak rám, és eljönnek :) illetve játszunk egy jót :) amúgy is szoktuk ezt, de így most több értelme is van :)

2023. jan. 27. 22:46
 28/37 anonim válasza:

Azért nem vagyok bulizni, mert holnap lesz találkozó haverokkal, és nem lenne túl kellemes, sem pedig bölcs dolog gerelyre vágni magam két egymást követő napon.

Úgyhogy, ma esti program sima laza zenehallgatás, netezés.

2023. jan. 27. 22:53
 29/37 7777 válasza:

Mert pénteken pont zárva van a kedvenc hely. :)

Holnap meg rnb-s féleség (az nem az én világom :D

Na meg nincs aki hívna/jönne senki. ;)

Az itteni ígérgetősek visszaléptek,

az a maradék 0.5 meg nem ér rá. :DD

Igaz , már csak 1 hét, és péntek.

22 csapdája?

Ha lenne kivel-akkor hangos,

ha nem hangos-akkor nincs kivel? :D

2023. jan. 27. 22:56
 30/37 anonim válasza:
Sosem szerettem a bulikat, a tömeget, a hangoskodást. Ráadásul nincs is olyan társaságom, akikkel kimozdulhatnék, és normális kikapcsolódási lehetőségek sem igazán akadnak a környéken. Ezért maradt a szokásos "program", netezés, filmnézés, igaz, a ma estémet feldobtam egy kis sütievéssel.
2023. jan. 27. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!