Az miért van hogy szinte mindenki akivel itt beszélgetek az 1-2 nap után köddé válik?
Ez amit a nyolcas beküldött szerintem ku*rva veszélyes... mármint gondoljatok bele... valaki aki esetleg egy kicsit gyengébb lelki állapottal és világgal rendelkezik, esetleg sokszor visszautasítják a franc tudja miért az ezt elolvassa és minden szavát igaznak fogja gondolni... kivált az emberből valami rossz érzést. Mert mi van ha tényleg ez az igazság? Ami durván hangzik, de ott van az a ha. Ezt csak azért mondom mert elolvastam és valami megmozdult bennem is mert nekem aztán tényleg meggyűlt a bajom ezzel a csajozással gimiben... és ha belegondolok , hogyha ezt az akkori énem olvassa lehet, valami nagyon rossz úton kezdtem el volna haladni...
De egyébként a kérdésre válaszolva...én azt vettem észre sokan prestigeből beszélgetnek emberekkel, lányok és fiúk is egyaránt mert jó érzés azt mutatni meg tapasztalni, hogy mennyi ember érdeklődik irántam címszóval. De amúgy neten szerintem kb akkor lehet jól ismerkedni ha tényleg nagyon az ideálja vagy valakinek... nekem még sosem sikerült 23 évem alatt neten meghódítani valakit... Azt vettem észre, hogy ha kellő időt töltök valakivel akkor megkedvel és van rá esély és én is esetleg észreveszem és úgy játszom a kártyáim akkor még akár lehet is belőle valami. Nem tudom mennyien fognak velem egyet érteni de a külső az egy érdekes dolog... a belső sokszor megszépíti. Emlékszem az első barátnőm mikor először elhívtam visszautasított de valahogy barátok maradtunk, eltelte kb 1 és fél év és azt vettem észre hogy nagyon jóban vagyunk és mély a kapcsolatunk és egyszer csak azzal jött elém, hogy nagyon régóta ilyen "se veled se nélküled kapcsolatban van velem" és kéne valamit kezdeni ezzel és összejöttünk szakítás után még beszéltünk és elmondta, hogy külsőre sosem jöttem be úgymond neki. De nagyon vibeoltunk és lett ami lett. Szóval szerintem fejlődni amúgy mindig van hova és kell is, és ahhoz, hogy ne találjon magának párt az ember ahhoz nem csak csúnyának kell lenni hanem szar embernek akiben nincs mit szeretni, mert egyszerűen nincsenek belső értékei. Persze vannak emberek akiknek a külső nagyon fontos és meglátnak valakit aki nem üti meg a mércét és szóba sem állnak vele de hát ilyen a világ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!