Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok elmennétek egy idegen...

Lányok elmennétek egy idegen 26 éves fiúval Zanzibárra?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom pont szakított a baratnőjével, de van egy lefoglalt nyaralása Zanzibárra. Ti elmennétek vele random? Meddig mennétek bele? Le is feküdnétek vele érte? Manapság egy ilyen nem olcsó dolog.. Kort írjatok légyszi!
2023. jan. 3. 18:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
Dehogy mennek
2023. jan. 3. 18:35
 2/12 A kérdező kommentje:
1# miért nem?
2023. jan. 3. 18:36
 3/12 anonim válasza:
Nem
2023. jan. 3. 18:37
 4/12 anonim válasza:

Nem mennék vele.

Nem bízom az idegenekben.

A lefekvéshez meg érzelmek kellenek.

Kor: 25.

2023. jan. 3. 18:38
 5/12 anonim válasza:
Ez komolyan magyarázatra szorul? Idegennel sehova nem mennék el, nem ismerem, nem tudom kicsoda.
2023. jan. 3. 18:38
 6/12 anonim válasza:
Remélem tudod, hogyha elmész a haveroddal, akkor ő úgy fogja gondolni, hogy benne van a kufirc is. Nincs ezzel semmi gond, csak tudd, hogy semmi sincs ingyen és ha szerencsés vagy akkor csak pénzzel fizetsz a dolgokért. Ez esetben nem pénzzel fizetnél.
2023. jan. 3. 18:54
 7/12 anonim válasza:

De sok lett a normális lány, hol vannak a kaland kedvelők?

Nem jól tetted fel a kérdést barátom. Úgy kell ezt, hogy van egy ismerősöm, szeretne randizni, ismerkedni. Odaadó, vagyonos fiú, de ez persze nem lényeges se nektek, se senkinek (csak általában a csajoknak, de nem szabad ezt így kimondani mert sérti őket hogy ők ilyenek), szeretne egy normális, kedves lánnyal ismerkedni.

Na és akkor beszélgetnek, és randira hívja, de el egyből egy utazásra. Na, és micsoda pasi, elhív randizni és méghozzá ilyen helyre, de klassz. Úgy belészeret a csaj azonnal lehet minden. Szóval így csináljátok. a lányoknak kell a marketing, azért sminkelnek is, meg sokszor azért mennek csak szexi magas fiúkra akik leszarják őket, mert a külső, a felszín a fontos. Szóval okosba!

2023. jan. 3. 18:56
 8/12 anonim válasza:
Nem mennék vele.
2023. jan. 3. 19:00
 9/12 anonim válasza:
Nem, csak Csádba.
2023. jan. 3. 20:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Végülis átbeszéltem vele, konkrétan rákérdeztem hogy le akar e feküdni velem ha elmegyek vele, azt mondta csak akkor ha én is akarom, de úgy gondolom hogy ez semmiség egy ilyen utazásért, különben soha se jutnék el ilyen helyre.. 1 hét alatt párszor leszopom meg 1-2x megdughat, cserébe élvezem a nyaralást..
2023. jan. 3. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!