Valaki esetleg beszélgetni?
Sziasztok!
Nemrég írtam ki kérdést ide beszélgetős appok után kutatva.
Namost nem találtam szinte semmit szóval gondoltam teszek itt egy próbát lévén pár emberrel sikerült elég jókat beszélgetni.
Elöljáróban annyit megjegyeznék, hogy valóban csak beszélgetni szeretnék, nincsenek párkeresési szándékim.
Barátokat sem keresek, csak sok szar ért mostanában, néha jó beszélgetni, hogy ne épüljek le szociálisan teljesen. Persze ha jó a beszélgetés, akkor a távolabbi jövőben lehet barátkozás is, amennyiben úgy alakul, de jelenleg nem. Szóval kérlek ennek tudatában írj, vagy ne írj.
Rólam
19 éves(hónap múlva 20) lány vagyok.
Alapvetően Generic dolgok érdekelnek, szeretek fotózni, zenét hallgatni, mostanában játékokkal ismerkedem, szeretek vezetni bele a vakvilágba.
Sok témához érdemben hozzá tudok szólni, úgyhogy úgy vélem lehet miről beszélgetni.
Az,hogy te ki legyél: úgy vélem beszélgetni bárkivel lehet, amíg van miről, így nem ilyen téren semmilyen "kritérium"
Itt üzenetet csak limitáltan tudok küldeni, úgyhogy ha küldesz insta nevet, akkor felkereslek ott.
Ha itt nem válaszolok/írok, akkor vagy várnom kell, vagy elaludtam.
Köszönöm, hogy elolvastad.
1# Hát amit próbáltam: Witcher 3, Forza Horizon 5, Rainbow Six Seige.
Amit végigjátszottam az pedig a Nier Automata
Szia.
Ha gondolod írj. 24/F
Insta, snap nincs.
Szívesen beszélgetek.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!